|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
bas sam neki dan u prodavnici vidjeo polovan PA80 i kosta $1300 US
imam nekoliko pitanja: 1. da li je ovo preskupa cijena 2. da li je potreban Hard Disk ili ima dovoljno memorije u njemu za ritmove/boje 3. da li je potrebna flash card ili se moze odraditi dobro sa fabrickim bojama. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
cijena je odlicna......neznam sad sta hoces da radis pa jel ti potreban HD(ako ces radit sa aranzmanima potreban ti je , a sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu....pozdravvvv
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Vozdra, cijena nije bas naj umiljatija za nekih 200 dolara. A hard disk tu i tamo ako neces da brises fabricke ritmove onda ce ti dobro doci HD. Jaaaaako dobro se moze sredit i sa stvarima koji idu na USERE dakle oni koji nisu samplovani a FLASH CARD ti je jaro za samplove i bas sto MR EKO rece "sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu..."
Pozdrav,AleN! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
znaci flash kartica je portebna da se dobije "pravi" zvuk
ali imam pitanje posto su kartice 8 i 16MB kolio samplova moze stati na nju. jeli neki kompresovani formati ili sta. jer 16MB nije toliko puno. stavis jedan drum set odoce 1-2MB. inace poznajem Yamahu pa korgovo mi je sve novo. i koliko odprilike kosta flash card? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudi moji molim vas za pomoc,prvo da kazem da nikad nisam imao Korga i sad sam kupio pa50,skinuo sam neke ritmove a i neke boje sa interneta ali sad nastaje problem kako ih staviti na sint.Molim za pomoc.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jarane, vidim novi si i nisi cito pravilnik ovog foruma. Procitaj ga paziljivo! Ako nerazumijes, postavi pitanje jos jednom! A evo da neserem ja, tamo stoji necu da citiram: prije nego sto napisete novu temu, uvjerite se dali vec takko nesto na ovom sajtu vec postoji!
A ja znam da sam ja sam na ovakve teme jedno 10 puta odgovaro! Hajde care, bez ljutnje pozdrav i dobro doso na sajt! Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Idi na tutoral sve ima tamo, procackaj po forumu drugi put a sad ovako ubaci disketu sa setom, idi na disk pa load pa u donjem levom uglu treba da pise fd,obelezi taj set (dugme pored naziva seta PRITISNI) pa dugme gde pise load(dole),potvrdi sa enter i to je to.Pozdrav i pogledaj forum imas sve za 50,60,80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Downloads: 140
![]() |
![]()
Hvala ti mnogo Gorance,a tebi blatusane hvala nizasto.Izvini ako te glupan pita za pomoc,ali nismo svi pametni kao pojedinci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Bato izvini sto se mesam,ali nemoj nikad sebe podcenjivati!!!
Glupost nema veze sa tim ako si lenj da pregledas teme,veruj, naucices mnogo vise nego da pitas svaki cas nesto sto vec postoji. Bez ljutnje, ali niko ovde nije BOG !!!! Pozdrav!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80 |
|
|