|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Veliki pozdrav za sve clanove.
Ako zelite da razgovarate BESPLATNO preko interneta ,onda je ovaj program pravi za vas. Ovaj program podrzava i druge stvari ,kao:konferenciju izmedu vise korisnika,direktno slanje manjih fajlova ,brze poruke .i.t.d. Program je tezak oko 5mb besplatan je i legalan DOWNLOAD tog programa. KLIKNI NA LINK http://www.skype.com[/url] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Samo da dodam osim sto mozete da razgovarate preko interneta sa drugim korisnicima ovog divnog Programa,nego mozete jos i da uplatite jedno sumu novaca od 10,- do 25 ,-€ i da pricate po citavom svijetu i to sve preko PC,jedino sta vam treba to je kvalitetan mikrofon.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Probao.
Ok je, ali me nije previshe odushevio... Mada moze biti veoma korisno... Meni nije preterano, ali nekima moze biti...
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.05.2005
Mjesto: Germany
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao drustvo,
Skype je po mom misljenju stvarno izvrstan programcic. Jednostavan, bezplatan (skype to skype ) i efikasan. Koristim ga vec duze vremena i veoma sam zadovoljan. Imam druga u CapeTown tj. Juzna Afrika i pricamo preko skype bez ikakvih smetnji i velikog kasnjenja. Cak kad me on pozove preko skype na mobilni neprimecuje se dali zove preko telefona ili interneta. A on jos koristi 56k Modem ! MSN Messenger nemoze ni da prismrdi sto se tice kvaliteta. Sigurno da ima i drugih solucija za internet telefoniju ali Skype je SKYPE ![]() pozdrav Vlajko |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ima boljih reshenja...
Mnoooogo... Ali pretezno su za Linux... A MSN... Ako i nije najgori! Da nema ovog sajta ja ne znam da li bi ga izashta koristio!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
besplatna, internet, telefonia |
|
|