|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
molim za pomoć kada ubacim disketu snimljenu sa bojama i ritmovima u klavjaturu i hoću da ih loadujem da bih svirao te ritmove i boje koji taster u roland e86 da pritisnem da bi bili u klavijatu dok ja sviram unaprijed zahvalan dobrim ljudima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Otprilike ide tako,: pritisneš dugme DISC, onda potraži meniju, style, poplaviš da bude plavo obojen taj styl, onda dugme LOUD, pa onda EXCELUTE, i kljava ti tada iz diskete naloži taj stil, i veselo sviraj. To je za te stare kljave ide otprilike tako. Ja imam G 800 i ide slično kao što sam rekoh. pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Da, ja sam imao E96 i tako je i sa ritmovima i sa bojama.
P.S. šta ti je Roland, ima još živih E86 i to radi. A sećam se kada je izašao, bio je to hit hitova. Slušao sam ga na jednoj terasi na moru i nisam mogao da verujem ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Baš tako SMusic studio, kao što kažeš sve jedno da li je svirao kao aranger ili midi file, jer zvuk je ubijao. E sada zvukovi su isti sa kljave da li sviraš aranger ili midi file to je jasno. Mene uvjek najviše interesuje zvuk koji kljava daje i kako je doterana, da li neko svira tri dura i dva mola, ili midi file start stop. Ja ovde pratim neke aranžeriste kod nas i ponekad pjesma ni ne sliči nimalo na original, ma ljudi, e pa pjesma mora bar malo da se zna koja je. Neki samo urlaju, a kljave ne podese da lepo i pristojno zvući. Ako je kljava dobra, onda mora da dobro zvući midi file ili aranger. Neki stvarno dobro doteraju babanj, bas, kontru i sve ostalo, a neki ne. Samo naše uši slušaju muziku, i mora da budi prijatno za uši, a to zavisi najviše od kljave. Nisam kazao ništa novo sada niti nisam imao nameru, samo potvrđujem što SMusic razmišlja. Zvuk, zvuk.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio megane za ovaj koristan post: | SMusic studio (14.12.2016) |
![]() |
Favoriti |
|
|