|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Kolege može li netko napisati akorde za pjesmu Marko Šarac - Mangup. Hvala!
Skupilo se par sviraca oko moga stola sve gradske lutalice i jedna polu gola Vidim ona nema pameti ni briga da igra, igra, igra lagala da nikoga nocima ne ljubi u mrak se sa mnom gubi Ref. 2x Cele noci mangup mrsio joj kosu a cim zora svanu dobio po nosu da je tudje sladje, stvarno nisam znao brate izvini sto sam je krao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Kod:
Marko Šarac-Mangup Zapis:mgxbty Evo za Fekete (crni) Em Skupilo se par sviraca D Em C oko moga stola...a C D sve gradske lutalice Em C/G H/F# Bb/F i jedna polu gola..a Em C G Vidim ona nema pameti ni briga..a Am da igra, igra, igra Em Emmaj/D# Em7/D Em6/C# C G lagala da ni....koga nocima ne ljubi D u mrak se sa mnom gubi, Refren je pretežak za mene to nek skidaju majstori koji provaljuju, i oni koji su za blues i jazz. Hvala moderatorima što su obrisali one puste pohvale na račun mene i mojih postavljenih zapisa,već sam pomislio da nešto znam i napisati. ![]() Promijenjeno od mgxbty (19.07.2016 u 14:06 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mgxbty za ovaj koristan post: | Fekete (20.07.2016) |
![]() |
Favoriti |
|
|