|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 2x | Korg X5D
![]() |
![]()
Sastale se age, pase
i begovi i sultani za ljepotu njenu dase ni prijestoli nisu ravni (2x) Ref. 2x Neka pasa, neka aga dzaba njima silna blaga meni te je dao Bog da vezira sluzis svog Beg ludjase begluk svoj pasa pola pasaluka sultan blago Dzennet njoj a od mene ljubav ruka (2x) Ref. 2x Ref. 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
![]()
Cm---------Bb
Sastale se age, pase Cm-----Bb i begovi i sultani Cm---------Bb za ljepotu njenu dase Cm---------Bb ni prijestoli nisu ravni (2x) Ref. 2x Eb Neka pasa, neka aga Bb dzaba njima silna blaga Cm meni te je dao Bog Cm--------------Fm da vezira sluzis svog |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio harmonika1 za ovaj koristan post: | an2309sob (12.12.2015) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Kod:
Kemal Malovčić-Neka paša neka aga Cm---------Bb Sastale se age, pase Cm-------Bb i begovi i sultani Cm---------Bb za ljepotu njenu dase Cm------------Bb ni prijestoli nisu ravni Eb---------Fm Neka pasa, neka aga Bb----------Cm dzaba njima silna blaga Cm---------Db meni te je dao Bog Cm--------Bb da vezira sluzis svo...og, --------------2×-Bb----Cm Promijenjeno od gitar (17.11.2015 u 15:16 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mgxbty za ovaj koristan post: | an2309sob (12.12.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|