|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz svima...imam jedan neobican problem sa karticom na X6..kad hocu da napravim Backup ili Restore,uvek mi izbaci ovakvu poruku...a cudno mi je zato sto karticu mogu i da formatiram,i da prebacujem preko Yase na nju sta god zelim...kartica radi,samo nemogu da napravim Backup...dali ima neko podesavanje ili dali je neko imao slican problem?Kartica nije zakljucana a ni nema tu opciju...Pozz...
Da i jos nesto mi napise...Card area full...a kartica je 8 giga...plus set je mali... Promijenjeno od MikiB (14.09.2015 u 18:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da je problem do 8giga kartice.da ima problema sa pisanjem i ocitavanjem.
Nisam nista sa yasiem radio..ali cim sam probavo da ocitam back up pisalo mi je to sto i tebi. Problem sam rijesio sto sam uzeo karticu od 1 giga. I na nju je mogo da ocita bez problema. Stavim karticu od 64 mb i na nju ocita.samo ne na 8 giga. nisam uspio da probam da loadam to sve da vidim hoce li i ucitat posto mi je klavijatura zavrsila malo u poplavi pa neznam da li je jos na zivotu...ali ovih dana moram isprobat. Ako stignes prije da probas,javi. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio al bundy za ovaj koristan post: | MikiB (14.09.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|