|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Do juce moja ljubav si bio
zivot i radost i sreca sva a danas eto druga te ljubi a ne znas mozda da patim ja Ref. Jedini covek bio si za mene a danas nase proslo je sve sa drugom ides druga te ljubi a ja te volim isto k'o pre Na stolu mome pisma su tvoja i nase slike stoje kraj njih u njima nase ostase tajne reci i ljubav, mladost i mir Ref. Do juce moja ljubav si bio i nada moja sto sada mre za mene zivot sada je pros'o jer moje sutra tuzno je sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
![]()
F: F-C7-F-Gm-C-Dm
Dm------------C--------Dm Do juce moja ljubav si bio Gm------------C-------Dm zivot i radost i sreca sva F-------------Gm------Dm a danas eto druga te ljubi Gm--------Dm-------C------Dm a ne znas mozda da patim ja Ref. F--------------C--------Dm Jedini covek bio si za mene Dm-----------C----------F a danas nase proslo je sve F----------------Gm-------Dm sa drugom ides druga te ljubi Gm----Dm----B---C---Dm a ja te volim isto k'o pre Na stolu mome pisma su tvoja i nase slike stoje kraj njih u njima nase ostase tajne reci i ljubav, mladost i mir Ref. Do juce moja ljubav si bio i nada moja sto sada mre za mene zivot sada je pros'o jer moje sutra tuzno je sve |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|