|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Možete li mi napisati akorde za ovu pjesmu
![]() Posle tebe pored sebe nikog nemam, kao duh sam, telom tu sam, srce drema, možda si ti sreću našla, možda si sve prebolela, iz mene duša izašla, sa sobom si je povela. Refren: Ja te zauvek volim i uzalud mi, čije usne ljubim, kad tvoje su mi one koje sanjam, koje pamtim, gde god da sam, srcem ti se vratim Posle mene dal si nekom drugom verna ja po starom ,sad je kasno da se menjam možda si ti sreću našla, možda si sve prebolela, iz mene duša izašla, sa sobom si je povela. Refren:2X Ja te zauvek volim i uzalud mi, čije usne ljubim, kad tvoje su mi one koje sanjam, koje pamtim, gde god da sam, srcem ti se vratim Ja te za uvek volim,al uzalud znam nekom usne kupim ,da prevarim dan daj mi tvoje oci da progledam Refren:2X Ja te zauvek volim i uzalud mi, čije usne ljubim, kad tvoje su mi one koje sanjam, koje pamtim, gde god da sam, srcem ti se vratim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
evo kolega, ne smijem postavit link no vrlo lako ćeš naći i sam, samo upiši u google tražilicu ime banda i pjesmu i nakon toga dodaj: chordify i dobit ćeš u tražilici ako ne na prvom, onda na drugom ili trećem mjestu taj servis gdje možeš svaku pjesmu da ti pretvori u akorde, e sad kolko je to točno nisam se baš bavio time...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Fekete za ovaj koristan post: | dziber (30.07.2015) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
pa da, nije to uopće loša stvar, a slučajno sam ju otkrio. Eto kolega drago mi je da sam pomogao. Sad ćeš moći i druge stvari lakše skidati hehe
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Fekete za ovaj koristan post: | dziber (30.07.2015) |
![]() |
#5 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Mislim da nisi dobro razumeo Belmov post...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | dziber (30.07.2015) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
da gle stvarno, u žurbi sam pročitao post, žao mi je, mislio sam da će bar malo pomoći
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|