|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2012
Mjesto: Dublin
Downloads: 85
Uploads: 20
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA50,Roland E50
![]() |
![]()
Pozdrav poštovani kolege,
već dugo sam namjeravao objaviti ovu temu, ali sam uvijek zaboravljao zbog škole. Naime, jednom kad sam upalio klavijaturu počnem svirati kada najednom neke tipke ne rade. I nakon bezbroj paljenja i gašenja, nikako da prorade. I novi sustav sam stavio, ali ništa. I uzmem ja da razmontiram tipke te probam stisnut gumice na tipkama koje inače ne rade i svira sve normalno. Zašarafim tipke natrag-kad ono opet ne radi. I nakon puno zaj*****ije odlučim staviti nešto između tipki i gumica te stavim male grudice od papira. Jedno vrijeme je to radilo, ali brzo se to sve rasklima i opet po starom. Pretpostavljam da moram zamijeniti te gumice ili? I da, često sam zatekao mačku da spava na tipkama, tako je bilo i to jutro kada sam primjetio kvar, to mi je još jedna asocijacija bila. Lijepi pozdrav i nadam se da možete pomoći nekim savjetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
![]() |
![]()
Pa sam si vec odgovorio... macka spava na tipkama, a macka nije bas laka zivotinja, ko zna, sat/dva drvi pritisnute tipke, i naravno mora da popusti. Jos kad ti macka "ususka" tipke i gumice na 37.7 celzija telesne temperature... :-), eto ti belaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
ma tu nema druge pomoći, osim stavljanja novih gumica i naravno kad ih staviš pripazit na mačku da ti više ne leži na klavijaturii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
Fekete, mislim da je krajnje vrijeme da prestanes sa beskorisnim odnosno spam postovima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|