|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mozeli mi iko reci dali se isplati uzimati yamahu v50 danas. Hocu da uzmem tritona ali se trebam malo scipiti i ustediti novac a ovo sto imam malo love mislio sam da uzmem v50 sa ebay. Dali je bolje da to uzmem i dali bi bio zadovoljan sa njom i sa pa80 ili da cekam jos i uzmem tritona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Citat:
V50 ti odlicno ide uz pa80, najvise zbog solo boja koje pa80 nikad nece imati, i taj portamento... Ako kupis tritona, te iste boje mozes imati na pa80 samo da imash flash karticu. Ali ipak, triton je triton ![]() Jaci je i bolji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
V50 kao i DX-11 su žive legende kod narodnjaka...Semplovi na Korgovima nisu ni pola kvaliteta i sladkoće kao na pravim dx11 i V50...Sempl je sempl,dakle kopija,a na Yamahama su "originali"...Ja i danas dani tražim dobro očuvanu DX11 jer nijedan Korgov sinth ne može da nadmaši boje sa tih klaviatura...A što se cjene tiče---V50 su jako povoljne,jer znam da su nekad bile po 2500 DEM...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
v50, yamaha |
|
|