|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hteo bi da napakujem Psr-S700 sa voice sa tyrosa 2,naravno ni ritmovi nisu na odmet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sa tyros bojama mislim da se neces kititi jer sint ne prepoznaje bas sve.Moci ces da koristis njegove interne kao od 3000 i veruj da su i one odlicne .A sto se tice ritmova tu je izbor dosta veci ali bi ti savetovao da uzimaj samo od yamahe 9000 i pro kao od tyrosa 1 i 2 jer imaju jednaku struktura stajla to je intro i main i ostalo.Posto sam sad na poslu nemam nista kod sebe ali sutra mozes da dobijes po nesta za laksi pocetak.I da na kraju jos sretna kupovina i da te dobro sluzi.
P.S Zar nije bio u igri or700 ili se varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Pre svega,neka ti je sretna kupovina. Ako se ne sme davati link,neka moderatori izbrisu ovaj post. Mada su i sami pre u jednom postu dali taj link,ako se ne varam. www.midi-matrix.com. Ima dosta ritmova za Yamahu,neki su odlicni ( uz manje prepravke,naravno). Samo pazi,za neke setove i ritmove ne pise za koje su klavijature a npr. za Yamahu su. Ne svi,naravno. Mislim da ima i boja,ne secam se tacno.
Promijenjeno od Bokic (10.11.2007 u 22:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma hteo sam ja or700 ali ga nije bilo kod mene u radnji jos nije stigao,pa sam se odlucio za S700,ficko uzeo sam tvoj hotmail u ubacio sam te u msn da mozes da mi posaljes sta imas i ja cu tebi
![]() i ostali nek se jave da se razmenimo ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svim dobrim muzicarima. Molim vas ako moze malo informacija o Yamahi OR700, stigla je u Mostar i jrana mi kaze da je extra. Moze li poredjenje sa Korgom PA 60. Nisam neki expert sto se klavijatura tice. Zanima me kod koje bolje zvuci pratnja, ritmovi. Ima li ova Yamaha boje nasih instrumenata i kakve su, harmonike (obzirom da sam narodnjak)
![]() Hvala unaprijed na informacijama. Miralem, Mostar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Sa midi-matrixom imamo dogovor, tako da je on dozvoljen, ali oni ti ne vrede puno...
Tamo imash uglavnom stvari odavde... ![]()
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cestitam na kupovini nove klavijature
![]() Bices zadovoljan sa njom,odlicna je to masina ![]()
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Citat Vaxter : Sa midi-matrixom imamo dogovor, tako da je on dozvoljen, ali oni ti ne vrede puno...
Tamo imash uglavnom stvari odavde... Ali ima i stvari koji ovde nisu dozvoljene. A solidne su. Pogotovu za nekog ko nema nista ili malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Ima bubnjeve koje nijedna Yamahina klavijatura nema pa cak ni saam Tyros2 a bogami i ostale! Ja sam je imao ali posto imam Tyros2 u njega sam semplovao bubnjeve sa OR700! Sve u svemu klavijatura je odlicna! Preporucujem OR700-TR (turkis) Uz nju preporucujem Triton LE i sav posao ces zavrsiti. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Hvala drug, danas sam je probao kod rodjaka. Stvarno ima bubnjeve strava. Tarabuke, svasta nesta. Pravo fina klavijatura. Pozdrav iz Mostara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
psrs700, sredimo, stize |
|
|