|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.09.2014
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: PA900, PSS480
![]() |
![]()
Probao sam da nadjem odgovor na netu ali nisam definitivno uspeo
Da li postoji virus za PA900 ili bilo koju PA seriju? 1. ako je odgovor da, da li postoje AV, kako se njih resiti, da li fabricko resetovanje pomaze, da li treba odratiti fabr reset sa softverom sa sajta proizvodjaca gde se sve brise i snima ponovo? 2. ako je odgovor ne, kako da ubedim prodavca da lupa gluposti, jer me nabedjuje da sam skinuo neki virus jer sam snimao razlicite setove, nasta je posle jednog fabr reseta, klavijatura poblesavila naime kada sam vratio sve na fabricki podeseno, i probao da odsviram na ono prvo inicijalno podesavanje sa my settings, gde je grand piano izabran kao instrument, 4-5 dirke nisu radile, na 2-3 je sustalo samo kao kada nemate prijem na televizoru, kada je sneg, na 2-3 se nije culo nista, itako za skoro celu sekciju klavira, tek na drugim instumentima svi ti tasteri bi radili kada bi gurnuo slusalice u port i izvadio zvuk se nije vracao na zvucnike vec se nista nije culo iako vidim da ritam ide i sve ostalo usb port takodje ne radi ali o tome ima poseban topic posle jos jednog restarta sve se kao vratilo na normalno i sta ja sada da radim, prodavac me ubedjuje da su virusi, ja sam ubedjen da nesto nije u redu ili sa flash -rom-om ili sa ram-om, ili sa napajanjem zbog cega se usb non stop gubi Promijenjeno od bockob (18.09.2014 u 17:59 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|