|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Downloads: 401
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa800
![]() |
![]()
može li neko da napiše akorde za ovu pjesmu.
Puno hvala. Sve do kraja sveta dalekih planeta sa tobom bih isla ja Prejahala polja preplivala mora pobegla od vremena Pa preko brda asik planina tebi na jastuk sletela Pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala Ref. Sanjam, sanjam da sam s tobom sanjam, rusim sve pred sobom Sanjam, u hiljadu boja sanjam, da sam opet zaljubljena i tvoja Sanjam, kako imam krila sanjam, da sam tvoja vila sanjam, poljupce u nizu Sanjam, da smo sa svim sa svim blizu mi i kad sam budna sanjam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Malo niže od originala:
A-------------------------------- Sve do kraja sveta, dalekih planeta A-----------Gm-A- sa tobom bih isla ja A---------------------------- Prejahala polja, preplivala mora A----------Gm---A- pobegla od vremena A-------------A7-------- Pa preko brda, asik planina Dm-----------C-Bb-A- tebi na jastuk sletela A--------------A7--------- Pa preko neba, ko ptica bela Dm-------------C-Bb-A- pa sve do sunca masala Ref. D----------------------------- Sanjam, sanjam da sam s tobom D---------------------------- sanjam, rusim sve pred sobom A-------------------- Sanjam, u hiljadu boja G------------------------------A---A7- sanjam, da sam opet zaljubljena i tvoja D--------------------- Sanjam, kako imam krila D----------------------- sanjam, da sam tvoja vila A--------------------- sanjam, poljupce u nizu G-------------------- Sanjam, da smo sasvim ------------D- sasvim blizu mi D--------E7----------- i kad sam budna sanjam
Promijenjeno od gitar (14.03.2014 u 23:19 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | toni pecic (16.03.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|