|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.06.2011
Mjesto: Osijek
Downloads: 109
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]() Prolece na moje rame slece djurdjevak se zeleni djurdjevak se zeleni svima osim meni Drumovi odose a ja osta nema zvezde Danice nema zvezde Danice moje saputnice Ej, kome sada moj dragi na djurdjevak mirise na djurdjevak mirise meni nikad vise Ref. 2x Hej, evo zore, evo zore Bogu da se pomolim evo zore, evo zore hej, Djurdjevdan je a ja nisam s onim koga volim Tvoje ime neka se spominje svakog drugog dana svakog drugog dana osim Djurdjevdana
Idi begaj prijatelju voda nevalja ni u cipelama a kamoli u stomaku ![]() Promijenjeno od gitar (24.01.2014 u 01:17 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Dm-----------------------
Prolece na moje rame slece Dm--------------- djurdjevak se zeleni Dm---------------- djurdjevak se zeleni Dm------------ svima osim meni Dm------------------- Drumovi odose a ja osta Dm---------------- nema zvezde Danice Dm---------------- nema zvezde Danice Dm----------- moje saputnice Dm-C7-------F-------- Ej, kome sada moj dragi Gm-----------Dm-- na djurdjevak mirise Gm----------Dm--- na djurdjevak mirise F----A----Dm- meni nikad vise Ref. 2x F-Gm--F--------Gm----- Heeej, evo zore, evo zore F----------Gm---- Bogu da se pomolim F--------Gm------ evo zore, evo zore Bb--C----------Gm- hej, Djurdjevdan je Gm-------F------A----Dm-- a ja nisam s onim koga volim
Promijenjeno od gitar (22.01.2014 u 01:47 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | Tomo007 (22.01.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|