|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.09.2012
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Samo su moje ulice puste
bljestava svetlost mokrih trotoara a mene proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema Ref: O gde si Jelena da mi srce smiris da u ovoj noci malo dusom danem neko prokletstvo sudbina sta li je moram da lutam ne mogu da stanem Padaju kise nad mojim gradom koracam ulicom mokrih trotoara i jos me proganja jedna cudna zena jedna Jelena koje vise nema |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Em-----------Dm-----Em
Samo su moje ulice puste ----------G------D-------G----- bljestava svetlost mokrih trotoara -------Am-------------------Em a mene proganja jedna cudna zena D-----------Hm--------Em jedna Jelena koje vise nema Ref: --------C------D---------G--- O gde si Jelena da mi srce smiris ---------C-----D----------G---- da u ovoj noci malo dusom danem ------Am----------------Em---- neko prokletstvo sudbina sta li je ----------D----Hm----------Em moram da lutam ne mogu da stanem
Bog je stvorio zemlju a ostalo je MADE IN CHINA Promijenjeno od acakasper (31.12.2013 u 14:05 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Dm-----------C----Dm---
Samo su moje ulice puste ----------F------C7----------F- bljestava svetlost mokrih trotoara --D7---Gm------------------Dm-- a mene proganja jedna cudna zena ------C--------------Dm-- jedna Jelena koje vise nema Ref: Dm------Bb----C7--------F---- O gde si Jelena da mi srce smiris Dm-------Bb--C7----------F---- da u ovoj noci malo dusom danem Gm--------------Eb-----Dm neko prokletstvo sudbina sta li je ----------C-----Am---------Dm--- moram da lutam ne mogu da stanem |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | Jova (31.12.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|