|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Moze li Korg pa3x da zamjeni Tr i pa800 ?
Razmisljam da obe prodam i jednom zavrsim sa nosanjem 2 klavijature ... Sta vi mislite o tome ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Da, moje misljenje je da moze. Aranzer sa daleko vecim mogucnostima nego pa800, editing ritmova daleko bolji, izlazi takodje... Sto se tr-a tice, mislim da moze da izlazi cak i bolje, nisam upucen u to toliko. Trebace ti malo vremena da se naviknes na dirku i to je to. Uglavnom, cuo sam dosta dobrih pa3x do sad. Nadam se da sam pomogao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa3 i miran si
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2009
Downloads: 190
Uploads: 20
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Iskreno neces pogresiti,jer sprava je daleko iznad pa 800,a i boje za solo rade odlicno i ima dovoljno memorije za sve,ako nisi previse zahtevan,za standardne svirke Pa 3x i bog da te vidi . . .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Zavisi koje funkcije na TRi koristiš
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tacno, TR je sto se sound kvaliteta tice, smijesan u poredjenju sa PA3X jer je i kompleksnost sound editora na njemu (neki to nazivaju sintezom, mada sasvim pogresno) daleko ispod one na PA3X medjutim, ima funkcija koje na PA3X nece ici kao sto to biva na TRu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Do sada sve ove zvezdice, zvezde i zvezdurine što pevaju koje kuda ( Saletovi grandovski pulenčići) idu u pratnji jednog klavijaturiste eventualno ritam gitara i to je to. Sve jedan od njih 7 ili 8 na čijim sam se svirkama zadesio imali su isključivo Pa3 i ništa više. Iz daleka bi čovek pomislio da je DJ u pitanju koliko je sprava majušna ali neće biti tako. To zvuči - ubija i sasvim mu je ta jedna dovoljna. Jedna ali vredna.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Jedino za TR je sto su dirke lakse i da se mogu terce napraviti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja imam pa3x ,sviram na nju bas,kontru,solo,aranzer i ne treba mi druga klavijatura za solo.Dirka jeste malo teza ali se resi za nekih 60eur,podpliti se i omeksa,sto sam ja uradio i onda je super.Prezadovoljan,odlicna sprava.Imam samo dve zamerke,kad oznacim vocal preset i promenim performans,vise mi nije oznacen vocal preset pa moram ponovo da klikcem na njega i sto nisu napravili 12 user skala i ukljucivanje i iskljucivanje zasebno za svaki upper tih user skala zbog pravljenja terci,inace mogu da se prave terce na njoj ali bi ovo bilo bolje resenje.Neces se pokajati,dobra je sprava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Jel sviraš bas tako što ideš na "solo bas" u ritmu?
Ja sam pokušavao tako ali mi je bas mnogo tiši nego u ritmu pa me nervira. Da li može to da se sredi??? Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg pa 800, pa3x |
|
|