|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozz svima, skoro sam vidio na korgovoj stranici da je izasao novi os za korg pa50sd, pa me interesuje sta bi predstavljao taj novi OS, ako ga je vec neko ubacio i u cemu je razlika ?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio lazarius za ovaj koristan post: | ramicmirsad (17.07.2013) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.06.2013
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav i tebi, evo ja upravo ubacio taj operativni sistem i ceo proces prosao bez problema....a promene koje sam za sada uocio su :
pri paljenju pise da je operativni sistem 1.02 29. mart 2012 (dok je meni pisalo da mi je sistem iz 2009), onda....svi ritmovi i boje su na svom mestu, i sta sam jos primetio (verovatno se i tebi desavalo) da kad se sa nekog obicnog ritma prebaci na neki JV ritam...zacuje se neki bljak zvuk koji zapara usi na delic sekunde e sada toga (za sada) nema sto znaci da je do sada na starom sistemu bio neki "bag" pri menjanju sa obicnog ritma (rumba, dvojka, disko, 9/8....) na neki JV ritam. To je za sada to....ostale promene cemo videti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2012
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Druze to se desavalo i na proslom OS-u, ako neces da ti se to cuje iskljuci "memory" pa onda promjeni ritam.. To se desava u koliko ti je kompresovan ritam ili pojacan BAS..
![]() Dodato: Unaprijed se izvinavam ako sam ponovio temu, ali da li mogu samo da umjesto ovih resursa od pa50sd, ubaciti od pa80 ili nekog drugog Korga pa serije ? Dodato: Unaprijed se izvinjavam ako sam ponovio temu, ali da li mogu umesto ovih resursa Korga pa50sd, ubaciti od neke druge Korg pa serije, s' tim da global stavim od pa50 ? Promijenjeno od lazarius (22.06.2013 u 00:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Moj savet ti je da se drzis standardnih resorsa za PA 50 sd i ne isprobavaj nista od drugih serija i modela klavijatura ako mislis da ti potraje tvoja kljava !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]()
[quote=lazarius;246137]Pozz svima, skoro sam vidio na korgovoj stranici da je izasao novi os za korg pa50sd,
na kojoj korgovoj stranici? Sada sam gledao na zvanicnom korgovom sajtu www.korg.com/Pa50SD ima samo ona verzija 1.01 Reci mi gde je pa da unapredim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ima li neko iskustva sa novim os-om,kakva su poboljsanja?
![]() |
#7 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.06.2013
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa ovo je OS koji su izbacisli za pa50sd.
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]() |