|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 83
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]() Zar ja, koga su zore cekale na nogama dok su mi noci spavale pred vratima zar ja da cekam tebe sad i da ne znam koji gad te trosi na sat-dva Ref. 2x A citav grad zbog mene gled'o te k'o pravu damu jer ja sahranio sam svaku tvoju tamnu stranu sa mnom si bila k'o princeza u svom slatkom snu a kad ti mene nema, opet letis prema dnu Zar ja, koji sam i sa druge strane zakona do neba letio, nebesa mi oprostila zar ja da cekam te k'o pas i racunam jos na nas, a ti me izdala Ajde neko ako moze da mi ispise ovo, nisam pri klavijaturama a treba mi za sutra. Hvala unapred Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 01:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Nisam baš najbolji u pisanju akorda, ali ako griješim, neka slobodno netko ispravi...
Uvod: C#m, B, C#m, B /x2 C#m Zar ja B D Bm C#m B Koga su zore čekale na nogama C#m A F#m Dok su mi noći spavale pred vratima F#m E Zar ja da čekam tebe sad D I da ne znam koji gad Bm C#m Te troši na sat dva REFREN: C#m A čitav grad zbog mene E D Gled'o te ko pravu damu C#m E D Jer ja sahranio sam svaku tvoju tamnu stranu A E Sa mnom si bila ko princeza F#m U svom slatkom snu Bm D C#m A kad ti mene nema opet letis prema dnu Zar ja Koji sam i sa druge strane zakona Do neba letio nebesa mi oprostila Zar ja da cekam te ko pas I racunam jos na nas A ti me izdala Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 01:02 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kizo za ovaj koristan post: | Vux (27.03.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|