|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo meni stigao PA - 800...ha...ucitavao sam neke setove drugih ljudi cisto da malo cujem kako radi klavijatura,ali naravno sve mi se to ne svidja jer svi mi imamo nesto svoje i svoje shvatanje tona....E sada,posto sam iz svega procitanog na ovom forumu skont'o da si ti tata za ovaj klavir ako mozes da mi napises kako da vratim ovu masinu ispred sebe na fabricku postavku? I jos nesto,koji je os poslednji?Meni je 1.02 i to je koliko sam skontao matoro,a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sanel ti je vec dao link, sa te stranice skini OS 1.51 to je zadnji i skini Musical Resources
1.50 isto to je zadnji, odpakuj oba i stavi ih na USB STICK ako ga imas. Zakaci to na sintu, iskljuci sint ako je upaljen i upali ga i drzi INTRO pritisnuto dok se pali, i tad pitace te gde se nalazi taj OS file sto ces skinuti, nadji ga na taj STICK i ostaviga ne se instalira, posle toga samo restartuj. Kad se ukljuci idi na MEDIA i onda na UTILITIES, tamo klikni na FULL RESOURCE RESTORE i posle toga lociraj gde se nalazi MUSICAL RESOURCES file na STICK i pritisni EXECUTE i cekaj, kad zavrsi sve je fabricno, ne moras da opet restartujes.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
hvala veliko...
|
![]() |
![]() |
![]() |