|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Pozdrav!
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ballone burini harmonikama. Da li neko zna nesto vise o ballone baruni*profesional*.Evo saljem i slike usput,covjek je prodaje za 2000 eura.Da li vrijedi toliko.Harmonika je petoglasna,ima i kabinu,ne znam da li jednu ili dvije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Prodajem harmoniku Ballone Burini PROFESSIONAL model. Harmonika je original italijanska, cetvoroglasna, 2+2 u fasenima (faseni od mahagonija), dupla kabina, tonski odlicna, lagana - 11,5kg, siroka 19cm.
Ovo sam samo nasao o njoj na jednom forumu kod nas. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
To je moj post na ovom forumu
![]() Inace, ja sam imao taj model, samo, ne bas ovakav, sa slike. Moja je imala normalne dirke (ne sedefaste) i drugaciju deklu. Harmonika vredi 2000 eura, ima duplu kabinu, po meni, bolja harmonika od sve i jednog domaceg "Prezidenta". Igrom slucaja sam doznao da ove harmonike nisu orginal. Sklapale su se u Srbiji, Lukici su ih sklapali od originalnih delova. Koliko je ova informacija tacna, ne znam, ali, mislim da ima istine u tome.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Peto glasna harmonika a 11,5 kg. ne idemi bash ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Pozdrav!
Hvala kolege,ova harmonika je petoglasna,ne znam koliko kila ima,a prodaje je jedan *nijemac*,muzicar,nalazim se u njemackoj,tako da vjerujem da je ovo original iz italije,a znam da je prodavana u srbiji,da ima neka kuca koja je uzela licencu,ali ne znam tacno koja,ne mogu da nadjem na internetu.Kolega Shtimserviser bi mogao znati sta ovi detalji znace,ovako stoji u oglasu: Ballone Burini "Professional" Pianoakkorden Diskantteil: 41 Tasten, 5-chörig, 15 Register, a-mano Stimmzungen, 4+16 Fuß im Cassotto; Bassteil: Standardbass (MII) 120 Bass, 5-chörig, 7 , 7 Register Dosta od ovog razumijem,ali neke mi stvari nisu jasne. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Valjda ovo nije ti jasno ? 4+16 Fuß im Cassotto; daher ergibt sich ein schöner und reiner Musetteklang; Brojeve se odnose na glasove u oktavama. Naj dublja/16 Basson, 8 Klarinet, 8 Sopran i Pccolo 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala Shtimmeister
Znat cu u cetvrtak nesto vise,dogovorio sam da mi je donese,pa cu tad dobro je pogledati,vidio sam na jednom njemackom forumu da su joj *canoni*tonovi*evo saljem i par slicica.Ko god zna nesto vise o njoj,molim da mi javi do cetvrtka. Pozdrav http://www.musiker-board.de/funktion...tipo-mano.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|