|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Da li mogu fabricku boju iz le-a da sacuvam na karticu u kmp formatu? trebaju mi oni strings-evi za kontakt
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne mozes. A i sta ce ti, postoji mnogo boljih semplova, pravljenih bas za Kontakt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
pitanje gde da ih nabavim? pretrazio sam sve i nisam mogao da nadjem synth strings
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
pusti to ba kontakt, tamo nista iskoristivo za nas, i nas zvuk, club, sator, disko, sve tam stringseve imam i po 30gb, al nije to ono ko u klavijaturi, znam ja o cemu prica, vrednije je sa klavijature presemplovat 5 stringseva napravljenih i pomesanih u combi neg ceo net pretrazit i nist moras se ubit da bi nest napravio,
uzmi ti druze upali tu klavijaturu u kompijuter, osnovno cu ti reci, ubodi je stereo u muzicku kartu, i drzi npr po jedno 4 tona iz svake oktave bar 10sekundi, znaci ovako drzis C1 10 sekundi, a sve to snimas u npr sound forge live,, i kad snimis taj C1, oseci taj sempl da nema tisine na pocetku i kraj ako treba, znaci da kad pustis play da odma ide sempl, i kad to uradis snimis kao strings C1, i ides dalje Dis1, pa fis1 i A1,,, pa opet sve to isto na jedno 5 oktava. kad presemplujes tonove, udji u Awave Studio i imas make instruments, kako vec, i tu dodaji te note i svaku rasiri za pola stepena, na kraju snimi u format npr Sf2 pa konvertuj sa necim u kontakt, ili jos jednostavnije, idi u kontakt, new instruments, i otvori Mapu audio , , i ubacuj rucno semplove i razvuci ih koliko zelis, imas tutorijal moj wav to kmp, a u knotaktu je radjen, ,zavrsis snimis boju kako zelis naziv, et to je to.
![]() |
#5 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]() Citat:
![]() @NikolayTheM Reci mi kakav ti tacno strings treba i uploadovacu ja. Mozes i snimak da postavis, tako je lakse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
treba mi "patos" kao podloga za ritam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
tolko mu se ispises i on kaze treba mi j. (yamaha
![]() milespr ozbiljno ti kazem, nema tam ljeba. jebes komp. daj meni klavijature titona, fantoma i motifa, a tebi eto ceo komp. da ne ubacite ove semplove sa klavijatura iz setova, znaci zanemari sve jedan kmp i bilo koji format sto je dosao iz nasih klavijatura sa balkana i turske, nadji mi nesto masno, dobro, da se moze napravit u kontaktu za nas kraj?? naces sam guerini kontakt sto ovde ga reklamiraju, harmoniku ni h od harmonike *mislim na druge .. itd
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (13.02.2013 u 19:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
hvala u svakom slucaju...
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk Dodato: i da dodam sto se semplovanja tice...ne snima mi se dobar zvuk na komp-u...cuje se nekako stisnuto Sent from my GT-S5360 using Tapatalk
Promijenjeno od NikolayTheM (13.02.2013 u 23:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|