|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Cao,treba mi pomoc uvezi facebook account,, neki majmun je napravio lazni facebook profil od brata moga od strica i postavio sliku njegovu,, posle toga je poslao zahtev za neku familiju mutic iz nisa najaca familija dole u nisu i kada su ga oni prihvatili onda je taj lazni profil koji se zove "Kara Mustafa" poceo da psuje vulgarno znaci i zene i decu i posle svaki komentar je napisao od mog brata ime i prezime,,ljudi su popizdeli kao sto bi svako drugi,,,
Evo postavicu profil od tog lika pa ako moze neko da lokalizise lokaciju gde se nalazi zahvalan bi bio,, http://www.facebook.com/kara.mustafa.7564?fref=ts hvala unapred kabi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Samo neka što više ljudi prijavi Facebooku taj nalog, i on će biti uklonjen.
Prijavite ga kao lažan nalog koji imitira nekoga koga poznajete. Facebook će pitati koga imitira, i tu treba upisati koji je pravi nalog te osobe. Do sada su uvek bili ažurni da pobrišu takve naloge. Locirati ga ne možeš tako lako.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
ok hvala kolega
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|