|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Drage, kolege, u vezi Rolanda G1000 samo par pitanja, koje nisam nasao na forumu. Da li Roland omogucava kombinovanje udaraljki iz razlicitih setova, odnosno da li podrzava vise drum traka? Da li ima ekvilajzer za drum sekciju? I da, setih se, da li je moguce iskombinovate udaraljke u jednom setu, pa to snimiti kao set bubnjeva, ili se mora za svaki ritam posebno odredjivati bubanj, odnosno udaraljke.
Promijenjeno od calevh (26.01.2013 u 02:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Imas samo jednu drum traku u kojoj mozes ubaciti udaraljke iz vise setova. I nemas mogucnost pravljenja svog drum seta, samo fabricki sto su po meni dobri. E sad kombinovanje udaraljki je vrlo slozen i spor posao. Po tvojim pitanjima bih zakljucio da si mislio da moze kao kod Korga. Nije ni malo slicno. Sve u svemu G-1000 ce zvucati bolje, nego neki Korg u istom cenomnom rangu, samo treba zagrejati stolicu.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Macak, verujem da je jako slozen posao, ali to me ne brine. Zanima me samo da li moze. Vise me brine, sto ne postoji uputstvo na srpskom tako da ce ucenje biti malo sporije sigurno... Hvala na odgovoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ko kaze da ne postoji upustvo na srpskom . poz
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2IuLCYg1w
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Covek se potrudio da sve skenira, svaka cast...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio obradbb za ovaj koristan post: | branoy (27.01.2013) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
uzivajte
![]()
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 20
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
kolega calevh,
poznajem g 1000 u dushu,imam ga i dan danas,shto se tice kombinovanja setova to je i te kako moguce u mikru odradjivati samo je dangubno ako cesh mjeshati bubanj vishe od dva takta,shto se tice ekvilajzera za bubanj ima i taj edit samo za visoke i srednje,javi se pa da ti objasnim kako radi to pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Moze li neko to uputstvo za g1000 da uploaduje na neki server pošto eto ja kao novi član za sad nemam mogućnost downloada. Hvala u napred! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|