|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Definitovno je stavljena tacka na PA seriji...
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.korg.de/index.php?id=6725...692&no_cache=1
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jednog lijepog suncanog dana, on ce biti moj.... do tad.....
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
bolesno dobro "a cena.... prava sitnica"
vidim ja da cu odustati od moje dileme i jos malo prikupiti kintu za ovu babarogu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() - RX tehnologija,
- 76 dirki, - 120 nota polifonije, - 950 ROM zvukova(novi multilejer grand piano), - 63 kompleta bubnjeva, - 256 RAM zvukova uključujući i 64 kompleta bubnjeva(nekoliko bitnih su preuzeti sa OASYS-a), - 4 stereo master efekta, - 125 efekata(reverb, chorus i dilej), - vokoder, - 4 pad treka, - TC Helicon procesor za glas integrisan, - Touch Screen u boji sa mogućnošću podešavanja ugla gledanja, - 2 switchera, 9 slajdera sa mogugućnošću dodele različitih funkcija, - integrisan sempler prepoznaje Wave, AIFF i Akai semplove, - 128MB memorija proširiva do 256MB, - MP3 ploča integrisana, - SongBook funkcija specijalno za LIVE izvođenja, - 2 x USB host konekcije, - 4 x nezavisna, balansirana/nebalansirana audio izlaza, - 2 x balansirana/nebalansirana audio ulaza, - 1 x balansirani XLR/Combo mikrofonski ulaz, - fantomsko napajanje, - S/PDIF izlaz, - opcije VIF 4 video interfejs, 256MB memorijsko proširenje, damper pedala - kompatibilnost- Pa2X Pro je kompatibilan u potpunosti sa PA50, PA60, PA80, Pa1X, Pa800 fajlovima. To znači da možete da na Pa2XPro zadržite svoje omiljene zvukove, stilove, pesme sa svih Korg aranžera! Promijenjeno od tesla (28.09.2007 u 23:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
a cena u skayu u bg 2999 jevreja
odoh u nedelju na bubanj potok da prodam auto i Triton extreme a mogao bih i zenu posto kada sve to trampim za novi synth ima da me izbaci iz kuce dok god ne zaradim sve sto sam potrosio ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Haa....jako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Samo mi nije jasno ako su se svi zalili na tezinu pa1x i najvise iz tog razloga ga prodavali sta ce sada sa novim pa 2xpro koji je od pa 1xpro laksi svega 1.5kg a od pa 1x 3kg. Neznam jeste li obratili paznju na to???
Promijenjeno od tesla (04.10.2007 u 18:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Totalno ludilo nema price
![]()
![]() |
#9 |
Suludi Moderator
|
![]()
EEEE jebo mater ja svoju!!! Ovo je mojeeee!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
2xpro nece biti tolko popularan,sve dok ne izadje sa 5 oktava 2x radi golemine i tezine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, pa2xpro, video |
|
|