|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako moze akordi.. Hvala
![]() Ne gledaj u tetovazu nemoj da mi dajes savjet to je moja vjecna tajna to je ljubav, to je zavjet to je moja vjecna tajna Ne diraj u tetovazu nemoj ruke tu ni blizu jos osjecam ispod koze poljupci me njeni grizu jos osjecam ispod koze Ref. Tu gdje pise njeno ime tu ne gledaj, ne ljubi me i ne trazi da ti kazem ko je zena s tetovaze Tu gdje pise njeno ime tu ne diraj, ne muci me tu se moja ljubav skrila ispod koze i mastila |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Gm-------------------
Ne gledaj u tetovazu F--------------Gm----------- nemoj da mi dajes savjet Gm---------------------- to je moja vjecna tajna F-------------Gm------- to je ljubav, to je zavjet Gm---------Eb-----F-Gm--C to je moja vjecna tajna Gm----------------- Ne diraj u tetovazu F------------Gm------- nemoj ruke tu ni blizu Gm--------------------- jos osjecam ispod koze F-------------Gm------- poljupci me njeni grizu Gm-----------Eb---F-Gm--C jos osjecam ispod koze Ref. Bb------------F7--------- Tu gdje pise njeno ime Bb------------F7---------- tu ne gledaj, ne ljubi me Cm-------Gm--------- i ne trazi da ti kazem F-----------Gm------ ko je zena s tetovaze Bb-----------F7--------- Tu gdje pise njeno ime Bb----------F7----------- tu ne diraj, ne muci me Cm---------Gm--------- tu se moja ljubav skrila F----------Dm------G------ ispod koze i __mastilaaaaa Promijenjeno od kemolegende (16.09.2012 u 16:21 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | vadexfly (17.09.2012) |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Gm-----------------
Ne gledaj u tetovazu F-----------Gm-------- nemoj da mi dajes savjet Gm------------------- to je moja vjecna tajna F-----------Gm-------- to je ljubav, to je zavjet Gm--------Eb----F--Gm-C to je moja vjecna tajna Gm--------------- Ne diraj u tetovazu F----------Gm------ nemoj ruke tu ni blizu Gm------------------ jos osjecam ispod koze F----------Gm------- poljupci me njeni grizu Gm---------Eb---F-Gm-C jos osjecam ispod koze Ref. Bb----------F------- Tu gdje pise njeno ime Bb-----------F-------- tu ne gledaj, ne ljubi me Cm------Gm-------- i ne trazi da ti kazem F---------Gm------- ko je zena s tetovaze Bb----------F-------- Tu gdje pise njeno ime Bb---------F--------- tu ne diraj, ne muci me Cm--------Gm-------- tu se moja ljubav skrila F---------Dm----(Bb) ispod koze i mastila Brži si, @kemolegende, svaka čast !
Promijenjeno od gitar (16.09.2012 u 16:25 sati) |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, gitar, za koristan post: | kemolegende (16.09.2012), vadexfly (17.09.2012) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stariji Notaroš
![]() ![]() |
![]()
A mene čudi da nisi ubacio nijednu mol-sedmicu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Eee, da ja nisam ubacio mol-sedmicu, ti ne bi imao taj citat od @merhada
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | gitar (16.09.2012) |
![]() |
#7 |
Stariji Notaroš
![]() ![]() |
![]()