|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.09.2011
Mjesto: Rotterdam, Hollandija
Downloads: 4584
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 & Korg Extreme
![]() |
![]()
Imam Korg Tr, i sad imam Sedin Set ali problem je sada da nema dosta memorije kako da izbrisem sve ove samples sto su znaci u fabrickom stanju?
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne postoje fabricki semplovi koje mozes da brises psotoje postavke i kombinacije od rom fabrickih boja i ne zauzimaju ram memoriju. Njih ne brises vec jednostavno ucitas samo PCG fajl iz seta,a potom ucitas semplove sa kartice odnodsno KSC fajl.
Ako mislis na memorijsku karticu nju samo formatiras u Tr i ubacis novi set na nju. Ako je u pitanju Ram memorija trebalo bi da ima 64mb. Koja je velicina tog seta sto hoces da ubacis u Mb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Kolega, set je 30 mb, ali kad ucitam set dobijem opomenu, MEMORY Overflow kako da resim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ili nemas 64Mb ram memorije ili je jedna od njih ostecena.
Proveri dali imas Ram 2x32mb. ili 2x16. Kad upalis klavijaturau u donjem desnom uglu displeja pise: SIM SLOT1 SIM SLOT2 u produzetku bi trbalo da pise u zagradama koliko memorije imas na tim slotovima na primer: SIM SLOT1 (32MB) SIM SLOT2 (32MB) E to bi znacilo da imas 64MB RAMA. Promijenjeno od sinisa (11.09.2012 u 11:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Sinisa, ja sad tek vidim, ja nemam obadvoje.
Dodato: Nasao sam dvije karte 2x 32mb, kako da ugradim ovo Promijenjeno od Merdzanovic_ (11.09.2012 u 11:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2012
Mjesto: beograd
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg-tr i motif es6
![]() |
![]()
Na zadnjoj strani klavijature imas dva poklopca jedan veci jedan manji.
Skini taj manji izvuci tu jednu ram memoriju koju imas u klavijaturi i stavi te dve koje si "nasao". Upali klavijaturu i ako pise Slot1 32mb i Slot2 32mb onda je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
kada budes ubacivao te dvije ram memorije koje imas pogledaj da budu iste po karakteristikama inace nece ti raditi kako treba imaces neka pucketanja prilikom sviranja najbolje bi bilo da ih nades da je isti proizvodac i iste karakteristike sve dok nepotrefis da su kompatibilne imaces problem sa tim pucketanjem govorim iz licnog iskustva imao sam 32 slota memorija od ta 32 samo sam 4 uspio uskladiti da su kompatibilne tako da sam sve vreme imao dva slota rezerve za nedaj boze
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|