|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako moze akordi.. Hvala
Mozda si sada srecna zena moja ljubavi sto me ostavi da li se pitas kako je meni odkad si otisla srecu odnela Ref. 2x Ja stalno pijem i tugu krijem trazim te al' ne znam gde ti negde zivis svojim zivotom zavede me i nestade Vrati se meni seti se proslosti moja ljubavi s kim si sada ti srecan bih covek ponovo bio da si kraj mene ti sta mi ucini Ref. 2x Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
Uvod:Amol,Fmaj7,G,Amol
Forspil:Amol,G,Amol,Amol,F,G,Amol --------Dmol,Amol,G,Amol/C --------Dmol,G,C --------Dmol,Amol,G,Amol/C --------Fmaj7,G,Amol Pevanje: Amol-----------G-------Amol Mozda si sada srecna zena F-----D-----G--F-----G------Amol moja ljubaviii dal si srecna ti Amol--------G--------Amol dali se pitas kako je meni F---------G-----F------G-Amol odkad si otisla srecu odnela Refren: Dmol------------Amol-G--Amol/C Ja stalno pijem i tuuggu krijem Dmol-----G-----------C--- trazim te al´neznam gde Dmol----------Amol-G-Amol-G ti negde zivis svoojim zivotom Fmaj7-------G---Amol zavede me i nestade Ja mislim da je to to,ako fali negde neki akord neka doda neko ![]() Pozdrav.. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Bokikorg za ovaj koristan post: | vadexfly (09.08.2012) |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Ne fale ti nigde akordi, imaš čak i viška (Fmaj7)...
Original C-mol: Cm---------------Ab------Cm- Mozda si sada srecna zena Ab---Bb---Cm-F moja ljubavi Ab------Bbm-Cm sto me ostavi Cm-------------Ab------Cm-- da li se pitas kako je meni Ab--------Bb-Cm-F- odkad si otisla Ab----Bbm-Cm srecu odnela Ref. 2x Fm----------------Cm----------- Ja stalno pijem i tugu krijem Fm---------Bb7----------Eb- trazim te al' ne znam gde Fm--------------Cm-------------- ti negde zivis svojim zivotom Ab-----------Bb------Cm- zavede me i nestade |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|