|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
interesuje me kako da skinem nesto sa RapidShare posto ima nesto na vasem sajtu na RapesSharu neki loop-ovi
Ko pjeva zlo nemisli Promijenjeno od Vaxter (15.10.2007 u 21:36 sati) Razlog: Premeshteno iz ostalih programa u probleme sa kompjuterom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mjesec dana preko paypala kosta 7 eura i skidaj do mile volje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
kad skineš dozvoljeni limit od 100 MB,moraš čekat do 180 min.
a da ne čekaš-jednostavno isključiš adsl i ponovo ga upališ,i možeš dalje skidat a da ne čekaš 180 min. barem ja tako radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2006
Downloads: 149
Uploads: 6
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Vingula ti je to bas dobro objasnio i naravno ides na FREE, to se podrazumeva... Uopste nije tesko, a mozes i sam nesto tamo da ostavis ili uploadujes drugima za download...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2007
Downloads: 62
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
vozdra drug imas dvije mogucnosti ako imas adsl i zelis skidat jedan po jedan part naravno diskonektujes se i conektuje znaci mjenjas ip adresu i radi ali ako zelis oda 10 20 1000 partova postoji program pod nazivom Anti Rapishare i et ga rjesen problem peace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jeste ako koristi dinamicku liniju, ako ima staticnu, moze gasit i palit koliko ga volja, IP adresa uvijek ista i opet mora cekat :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ajd posalji taj program na mail
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao,
programm se zove Rapidown, samo u goolgle utipkajte ime to i to je to eto programma... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
HVALA
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kako, rapidshare, skinem |
|
|