|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Od rastanka s tobom
prodje pet godina prvi put te danas sretoh i videh ti sina Uzdrzah se suza mi zastade kad mi rece da tvom sinu moje ime dade Ref. Zdravo, zdravo, imenjace mali sve do danas mi se nismo znali moje ime majka ti je dala da bi me se kroz zivot secala Tvoj sin me je gledo kao u tudjina crna kosa, plave oci na tebe ih ima Ja rekoh mu majku da radujes kad odrastes bolje srece od mene da budes Ref. Taj susret s tobom kao tren trajase pa roman bi srce moglo od tog da napise Za tobom sam dugo jos gledao ti si isla a tvoj sin se stalno okretao Dovidjenja imanjace mali sve do danas mi se nismo znali moje ime majka ti je dala da bi me se kroz zivot secal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
E--Dm------E------
Od rastanka s tobom Dm--------Am-- prodje pet godina Dm--------Am--------- prvi put te danas sretoh Am------Dm-H7-E i videh ti sina Dm------- Uzdrzah se G-----------Am- suza mi zastade ---------Dm----------Am kad mi rece da tvom sinu ---------Dm-H7-E moje ime dade Ref. A--------------------------- Zdravo, zdravo, imenjace mali E------------------E7---A--- sve do danas mi se nismo znali A--------------A7--D-- moje ime majka ti je dala A--------E-Dm-------H7--E- da bi me se kroz zivot secala |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | tonijo (05.07.2018) |
![]() |
Favoriti |
|
|