|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2011
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50 bass git.Fender jazz bass
Interesi: druzenje,muzika...
![]() |
![]()
Pozzz za raju...!! Imam jedan problem pa ako neko zna da mi pomogne,veliko hvala,unapred se izvinjav ako je bila ova tema,posto sam konvertovo ritam u Style. W...kad ga ubacim u Rolanda g 800 moram podesiti bubanj,bass itd,kad to uradim kako da to memorisem...da nemoram svaki put podesavat na klav..pozz i Hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
vrlo lesno ... znaci idemo
1. kada sve sredis na ritmu onda ides u disk ili f5 2. onda pritisnes f2 ili save 3. na prvi tockic ispod displeja biras ritam koji si pormenio ili user style 4. pritisnes EXECUTE ili M BASS to je lampica koja trepka kada sve to uradis ako snimas na istu disketu kad pritisnes execute izaci ce poruka na displeju SAME NAME on DISK, a da bi snimio u ritmu koji preradjivas da ga vise ne bi preradjivao na svaki load pritisnes REPLACE ili prvi dugmic ispod displeja M DRUMS i onda ritam se snima ....a ako ne zelis da ide u onaj stari koji preradjivas samo promeni ime i istu funkciju koju sam ti pisao pod rednim brojem 4. execute .... to je sve ... ako ima jos problema slobodno mi javi .... pozz ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jovan4e za ovaj koristan post: | Aladin (05.06.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|