|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Zamolio bih ako neko zna dali je moguće na Korg PA 50 ubaciti pod perfomance ili pod user programe midi fajlove. Ako jeste, na koji način.
Pozdrav svima, Damir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nisam imao nikada taj pa50 ali mislim da je tvoja ideja NEIZVODLJIVA logicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nema nacina nemoguce!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
svirko pozdrav!
Zanima me zasto ti treba ova "kombinacija" ? Objasni malo,mozda je ideja dobra ali izvodljiva na drugi nacin! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja mislim da to nikad nece ni biti izvodljivo, razlog za to da postoji da je
potrebno ne verujem, kakvi smisao ima da imas MIDI file umesto boju. Ne mogu skontati nikako.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma znaš šta ima tu...Čova je fajlaš...Uzmi napucaj sebi boje i ritmove i uči da sviraš ko pravi muzičar ane da glumiš ko neki tipovi na bini...Ejh kad gledam fajlaše,ljudi lome prste i ruke od trilera i prebacivanja po skalama a ne zna jednog akorda da pritisne kako treba...Svako je sposoban pritisnuti PLAY i STOP tipku,ali znati Odpratiti jednog pjevača kako treba i složiti improvizaciju da impresioniraš ljude...E to je umjetnost muzike...Bez zamjere jarane nisam to konkretno tebe mislio ali zbog tih jeftinih fajlaša mnogi veliki muzičari sjede kući i nemaju tezge što oni glumatori idu da "sviraju" za pišljivih 50eur...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ma pitanje je čisto informativno,možda bih ubacio 5-6 midija,zašto ne, ali samo one u kojima imam promjenu četiri pet brzina ritma. A inače ne koristim fajlove, kako to misli kolega Alix, jel mislim da nakon 32 godine na bini i završenom muzičkom školom znam dosta dobro svirat.
pozdrav svima, Damir |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma svaka čast druže,stvarno ako si 32 godin na bini mislim da si izvanredan muzičar...Al znaš kakop je danas sa ovim fajlašima---pa ljudi za male pare sjebaše pola muzičara...Ipak današnje gazde gledaju kako bi više u džep stavili a na kvalitet muzike ni ne obraćaju pažnje...bez zamjere druže SVIRKO,a za to dali se može staviti midi fajl:NE MOŽE,zato što su to drugi formati...Znaš Ritam ili boja imaju drugi format nego što to ima Midi File...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suludi Moderator
|
![]()
Da je ovaj 32 godine na bini nebi imo pa50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ukusi su razliciti!!! :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
|