|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]() Planiram kupiti Korg X5D,e sad da cujem vase utiske kakva je klavijatura,kako prolazi? Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.07.2011
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ekstra
![]()
Sledeći član vam se zahvalio srx97 za ovaj koristan post: | Bokikorg (17.05.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala ti
![]() Promijenjeno od Bokikorg (17.05.2012 u 18:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam bio u nedelju na rodjendanu i covek je svirao pa sam je svirao, po meni nije losa i rado bih je uzeo da imam novca naravno
![]() E sad, zavisi za kakve potrebe ti treba, ja sam pocetnik, za koji mesec cu poceti sa rodjendanima i manjim zabavama, pa mislim da bi mi radila posao, a za vece ne znam kako bi posluzila, to ti vec mogu reci ljudi koji su odmakli malo vise od ,,malih" zabava i zvanja pocetnik. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ЂолеПФК za ovaj koristan post: | Bokikorg (17.05.2012) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sada ce mi klavijatura trebati za vezbu jer sam pocetnik i ja isto,dalje cemo videti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I ja uskoro planiram da uzmem X5D....Kako sam cuo, klavijatura je dobra po zvuku i moze da se sredi dosta dobro....Idealna za pocetnika, ali i za one malo naprednije....Malih je dimenzija i laka je, tako da to ne predstavlja problem....Koristi AI2 sintezu zvuka....5 oktava....Dirke su malo losije....Boje se ubacuju preko MIDI TO USB kabla, i mislim da sam ukratko sve rekao sto sam ja saznao o toj klavijaturi....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | Bokikorg (17.05.2012) |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
klavijatura je retro,jeftina i tesko ces je kasnije prodati.
zvuk kao zvuk prevazidjen odavno novijim modelima tako da ako ti treba za neku ozbiljniju pricu zaobidji je |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Bokikorg (17.05.2012) |
![]() |
#9 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sto rece dr Nesa, to je malo stariji model i nemoj ocekivati cuda od nje, ali tebi kao pocetniku moze dobro doci (s tim da ne dajes prevelike pare za nju) Za vezbu je ok, a i za neku svirkicu sto da ne... Ja sam nekada svirao na korgu is50 koji koristi isti ton generator kao i x5d i bio sam zadovoljan soundom (za to vreme pre 7-8 godina), mada i dan danas neke boje su jako iskoristljive tako da se neces razocarati. Jedna prednost je jos sto mislim da se na x5d mogu cak i terce praviti sto na mom is50 nije islo. I za kraj da dodam da mi jos i dan danas nedostaju neke boje koje sam imao na toj klavijaturi a nemam na mojoj sadasnjoj (m1 piano, folk klarinet, folk sax, neki stringsi, i jos par kojih ne mogu sad da se setim) to je verovatno nostalgija, a i ukusi su razliciti.
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | Bokikorg (17.05.2012) |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
evo da se i ja ukljucim...covjek mi nudi tu klavijaturu za 75 eura...ja mislim da se za te pare isplati uzeti...sta vi mislite..?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|