|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolege, treba mi pomoc, ako mozete da mi kazete koja je najjeftinija cena novog korg pa50 sd u srbiji, i jel mogu da nadjem dobar polovan korg pa50 sd za nekih 450e? Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Za novi nisam siguran ali kad sam ja trazio klavijaturu najnizu cenu koju sam nasao je 660e,a polovan se moze naci,samo pretrazi oglase
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze,imao sam ja priliku da uzmem ovde u KS 450e znaci nov novcat Korg Pa50 sa garancijom 2 godine,tako da nemoj niko da te vara da nema....Pretrazi neki online sajt za prodaju tipa "kupujem prodajem" pa ce da vidis...Ima da se uzme za male pare dobar Korg,samo malo pretrage....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ok, potrazicu, sve u svemu hvala vam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
@ACAG600 Čovek je pitao za pa50SD za 450 teško da si mogao da ga nađeš ni polovno se ne prodaju toliko. Običan pa50 sam video i za 380 u solidnom stanju ali otišao je istog dana. Realno se kreću zavisno od stanja 400-500, dok je SD verzija skuplja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]()
cao,
mozete li mi reci koja klavijatura je vasa preporuka posle pa 50 kog trenutno imam? kupio bih neku malo bolju pa ne znam da li pa500 ili yamaha psr710 ili neku trecu... koliko bih dobio da uzmem psr710 koliko je bolja od pa 50 a koliko od pa 500 ili koliko je losija od pa800...? hvala Vam puno unapred p.s. narodna muzika je u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@nikadvisekorg jel mozes da mi kazes sto je SD verzija bolja? citao sam nesto o tome ali nisam bas nesto upucen, samo znam da je bolja sd verzija a nzm sto tacno... i ocu pogresiti ako kupim obican pa50 msm da nije sd? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.04.2011
Downloads: 28
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korg pa 50 sd
Interesi: muzika
![]() |
![]()
sd ti je samo oznaka za sd karticu.
znaci mesto diskete imas karticu. neces pogresiti bilo koji da uzmes jer drugih bitnih ili ti bitnijih razlika skoro da i nemas s tim sto ne znam da li se vise novi i prave a da nisu sd ili ti sa karticom. ...a i kartica je puno jednostavnija za upotrebu od diskete, snimanja presnimavanja, instalacije... Dodato: Citat:
a polovne imas od 300(mozda i manje) pa do... sve preko 500e bolje kupi nov. Promijenjeno od propenpop (24.02.2012 u 00:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
to jedino moze bit da se prodavala stara verzija pa50 bez sd sto je ostala u prodavnici. covijek trazi SD verziju sto je i pametno, ja sam svoju muku prosa sa classicom dok nisam nabavio scsi! i isplati se dat 100 eura vise zbog SD a! srdacna preporuka
nov dodje kako sta su kolege rekli 660 eura polovan sd ima negdi oko 450-500 eura to su realne cjene |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|