Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 21.02.2012, 11:05   #1
accordst
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
accordst befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard kme sound,barth-acoustic,fohhn,k-array

Tragajući za kvalitetnim i malim(mislim na dimenzije i težinu) sistemima za prostore u kojima je do cca400-njak ljudi naišao sam na kme-sound (made in Germany) i jedan njihov sistem vidi link pa bi volio ako bi neko od kolega kojima je to struka ,malo ove tehničke podatke približio nama korisnicima, jer ne znači da 1dB više i 50 w više deklariranih od proizvođača da u praksi daju više .Znači konkretno se radi o sistemu SD 4 od kme-sound.
Još sam našao (da budem iskren nikad prije čuo) na barth-acoustic(made in Germany) čini mi se da koriste PowerSoft pojačala evo link
http://www.barth-acoustic.com/en/pro...a-power-15sp-2
, ovi teh. podaci mi ulivaju nadu da bi moglo biti nešto dobro,ako znalci mogu malo proguglati pa napisati nešto argumentirano,rado bi pročitao .Ove firme imaju veliku paletu sistema ovo je nešto što se uklapa u moje potrebe s početka priče,pa da čujem vaše mišljenje
Ako je neko imao prilike slušati sistem od K-array, KR 200S volio bi čuti mišljenje,ali je ''malo'' preskup mislim cca 8000eur.
I još malo firma Fohhn također jako kvalitetna i njihov sistem evo link
http://www.fohhn.com/index.php?id=56...hnproducts_pi1,na ovom linku pogledaj Experience serija, a sistem je Experience III,i Fohhn je kao firma prilično skup iako ne znam cijenu za konkretan sistem.
O Dynacordu ,E-Voice,JBL,RCF već se dosta zna pa da malo proširimo vidike zato forum i služi.
Unaprijed hvala svima na konstruktivnim mišljenjima.
accordst je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije