|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Poz,da li je neko imao slican problem kao sto je moj:
Imao sam jedan set i hteo sam da probam neki drugi , i kad sad hocu da vratim ponovo taj svoj set nemoze nikako da se lodira samo ispise please weit... i tako stoji stalno.Ugasim klavijaturu i upalim ucito mi je ritmove i neke boje ali nije ucitao semplove,uradio sam mu ponovo SW ali opet nista isto sve. Ako neko zna u cemu je problem bio bih mu zahvalan poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pusti ga da ucita tvoj set i neka ga petnaestak minuta...posle ugasi klajvu,upali je opet,neka ucita do kraja, i posle rucno iz tvog seta ucitaj user 1,user 2 i user dk,i trebalo bi da bude ok..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Idi na disk pa udji u folder od SET-a pa fino sve ucitavaj korak po korak... Svaku preformace, PCM....Jest da je malo naporan nacin ali ovako ces 99% ucitati ponovo svoj set! (Samo obrati paznju da ti nisu ostali samplovi od predhodnog seta, provjeri za svaki slucaj).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2012
Mjesto: Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 8
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa3x , triton tr
![]() |
![]()
negdje sam procitao da je jako bitno kada loadujes neki drugi set da ne loadujes citav set spakovan , nego dio po dio (tezi nacin), i nikako da loadujes global od nekog drugog seta (mada mi to i nije bas najjasnije)... isto tako probaj da loadujes svoj set dio po dio , ali prije toga ucitaj opet os, cisto da budes siguran da nije ostao neki virus ili sl. iz tog seta koji si ucitavao ranije .. pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne postoje virusi za klavijature
![]() Najbolja opcija je "formatirati" klavijaturu, tj. sve izbrisati i ucitati ponovo(bez globala, znaci jedan po jedan folder ucitavati).... Ocigledno negdje "zapinje"...
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2005
Downloads: 105
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala drugari,pokusat cu nesto od ovoga sto ste mi rekli nadam se da ce nesto uspeti,hvala vam u svakom slucaju,javim ako sta uspije poz.
Dodato: Evo uspio sam da resim problem kao sto je kolega Milan$ rekao,samo sam ponovo ucitao user1,user2 i user dk i proradilo je, ma da kad sam lodirao te user pisalo je "This is not a Pa file! mislio sam da nece uspeti,ali eto ponovo sve radi ma da mi nije to jasno zasto je to tako. U svakom slucaju hvala vam na pomoci poz. Promijenjeno od maiiaslaven (04.02.2012 u 02:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korgpa1xpro |
|
|