|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.11.2006
Downloads: 134
Uploads: 6
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Poz ljudi!Imam jedan problem sa klavijarom!nekada kada je upalim,samo mi izadje ona bela strana pre svih ucitavanja,i tako stoji.....onda moram da je restartujem non stop dok ne pocne da ucitava PCM data!Da li je neko mozda imao slican problem,pa da mi kaze o cemu se radi!Hvala vam puno!
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dtracy za ovaj koristan post: | RIDICK_XxX (11.07.2015) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad upalis klavijaturu, otidji u sound mode, pa record pritisni, i tada ce se pcm poceti ucitavati(ako je to tvoj problem), problem ucitavanja pcm-a ces rijesiti tako sto ces otici u media i odes na(stranicu) gdje ima PCM autoload i strihiraj to write global uradi...
![]()
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nismo se bas razumeli,hoce da mi ucita pcm,ali kad upalim klavijaturu,neki put odmah krene da ucitava pcm,a neki put mi samo stoji blank,bela pozadina...zabode se tu i ne mrda!a neki put mi stoji taj blank,i tek nakon 2,3 minuta zatrepero ono ensample dugme i pocne da ucitava pcm!Ali hvala ti u svakom slucaju!P.S.i jos jednu stvar sam zaboravio da kazem!Takodje imam problem sa pustanjem mp3 fajlova,posto klavijatura nece da vidi mp3!Ima ga na flashu,ali ga klavijatura uopste ne vidi!Da li je neko mozda imao slican problem?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Sacovaj Podatke i Uradi Nand Format pa Ponovo Laduj Music resurces i OS..
I Jos Nesto Vazno nemoj nikad da je pretrpas sa Samples ostavi bar 1 MB Free, kod mene je jednom Stekala samo zbog sto sam je do kraja napunio sa Samples.. Pozz! |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
HD zna praviti takve probleme,sint u palis a on ne krece loadiranje jer trazi podatke-semplove i zato steka....jos jedan dokaz ti je mp3 imas ga na disku a ne vidiga mp3 player..zna se konektor od HD jednostavno pokidat...ne mora bit i u tvom slucaju al inace zna se desit na Pa2x ovo sto sam napisao...pozzzz
#6 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Moguće da je hdd, ali da bi bio siguran najbolje bi bilo da ga izvadiš i proveriš na kompjuteru, da li ima bad sektora itd.... jer hdd je osetljiva stvarčica na tumbanje u transportu.... zna s vremena na vreme da stane kad najmanje treba...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
HD zna praviti takve probleme,sint u palis a on ne krece loadiranje jer trazi podatke-semplove i zato steka....jos jedan dokaz ti je mp3 imas ga na disku a ponekad ga ne vidi mp3 player..zna se konektor od HD jednostavno pokidat...ne mora bit i u tvom slucaju al inace zna se desit na Pa2x ovo sto sam napisao...pozzzz
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozz napravi resurse pa probaj dali ce ti onda radit kako treba.
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
I ja mislim da je HD.Poslušaj malo kako se čuje HD.Kod funkcionalnog i novog HD-a se vrlo malo,ili skoro nikako ne čuje zujanje prilikom startovanja klavijature.Ako je opterećen,ili,ne daj Bože,ima nekakvih virusa,onda hoće povremeno zaštekati.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
POz ljudi,resio sam problem!U pitanju je bila ram memorija!Hvala u svakom slucaju svima na odvojenom vremenu za moj post
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|