|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Downloads: 212
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdravljam sve kolege.Pretražio sam više puta forum ali nisam pronašao rješenje za svoj problem.Već 4.godine koristim se sa korgom pa2x,i odličan je osim nekih sitnica (izgore lampice).Na hd-u spremljen mi je kompletan set,te isto tako i folder sa mp3-cama koje koristim za vreme pauze.Unazad nekoliko mjeseci primjetio sam da jednostavno nestane folder sa pjesmama (mp3),kao da je izbrisan,a nakon toga se ponovno pojavi.Danas sam pokušao izbrisati sve mp3 sa hd-a iz klavijature,ali neda.Pojavi se kljuć na pojedinom folderu ili pojedinoj pjesmi,iako ja nisam ništa zaključavao.Pomoć i H V A L A::
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmmmm, da nije Hide/Unhide na kompjuteru bio.... Hmmmmm, provjeri ustekaj ga u kompjuter i vidi dal je folder(taj sa mp3-cama) Hide ili unhide, treba biti UNHIDE..... moguce da je i zbog toga... Ajde pa javi. Pozz.
Mora moci izbrisati sve ako si prikopcao Korga na kompjuter, mora sto posto, mozda nece onako manualno da ti brises iz klavijature preko klavijature(ako me razumijes). Prikopcaj na kompjuter i moci ces sto posto obrisati zeljeni fajl, a pri tome provjeri ovo sto sam gore vec napisao.
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (26.01.2012 u 23:38 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | dolenec (27.01.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2012
Mjesto: Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 8
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa3x , triton tr
![]() |
![]()
a jel mozes da pustis mp3 iz tog foldera kada ga sakrije tj kad ga zakljuca ? meni se to desavalo na pa2, ali je problem bio u flet kablu na mp3 bordu ... moguce da je i to problem ?!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Mladenbp za ovaj koristan post: | dolenec (27.01.2012) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sve sam probo,sve foldere pjesme radio sam iz kompjutera,te isto tako i pokušao obrisati ali ništa.
Da, pokušo sam pustiti pjesme koje su zaključane,selektiram ih sve, sint otvori par komada,kada ugasim pjesme izađem iz foldera, a njega koda nikad nije ni bilo na sintu,resetiram sint, a one se ponovno pokažu,dio zaključane dio otključane.Primjestio sam i to, sint ima 37 GB hard,te sada pokazuje slobodnog prostora 35 GB, a kada selektiram sve foldere od mp3 u sintu (preko kompjutera) i odem na properties podivlja i pokazuje da na sintu ima oko 600 GB pjesama što je nemoguče. Najvažnije mi je da sada rade sve postavke u setu,fala Bogu ništa se nije izmjenilo,samo se bojim da nije šta do hard diska,pa da i to ne ode,nema logike šta se dešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Prekopiraj sve podatke sa HD na komp, pa odradi FULL FORMAT HD na sintu.
Sledeći član vam se zahvalio rale za ovaj koristan post: | dolenec (27.01.2012) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mislim da ću morat napraviti ovo što je napiso rale.Danas sam ponovo probo obrisati,ali ništa.Napravio sam novi folder sa novim mp3-cama ,i za nepovjerovat,presnimim ga (preko kompjutera),nakon toga uđem u sint,otvorim pjesme one rade,izađem iz mp3 foldera (novog),i ponovno uđem,međutim njega nema,nestao-strašno.
U svakom slučaju hvala svima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2012
Mjesto: Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 8
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa3x , triton tr
![]() |
![]()
neces vjerovati ali meni se slican problem desavao sa mobilnim telefonom
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Mladenbp za ovaj koristan post: | dolenec (01.02.2012) |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
ja imam isto jedan glup problem s mp3....desavalo mi se uzmem cjeli folder pjevaca i prebacim u sint i kad problem sa slovima:Š,Đ,Č,Ć.....neda mi preimenovati, nemogu ih obrisat neda,,ne sviraju... stoje u sintu i zauzimaju prostor,probo sam i preko kompa da obrisem spojim sint sa kompom i jednstavno neda...pozz ako ko zna sta da napravim
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (31.01.2012 u 16:20 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio GALA za ovaj koristan post: | dolenec (01.02.2012) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Danas mi bio kolega i upravo je rekao što i gala,ako u pjesmama ima oznaka č,ž,š, sint.ih ne prepozna,samo je blesavo što su te mp3-ce radile unazad dvije godine bez problema.Ko što sa i reko najvažnije da radi set,na usb stick stavio sam pjesme,Mp3-ce,a kad budem imo dva vikenda slobodna bez svirke,generakla na sintu. Hvala svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|