|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
DA li moze neko da mi napise akorde za ovu pesmu!!
Nisi trepnuo kad si priznao to sto nisam htela da znam sta si trazio to si dobio iz te ljubavi izlazis sam Ref. Mesec, nebo, zvezdice brace su i sestrice a mi kao stranci ne bi nas ni lanci hej vezali sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Probaj ovako:
Ceca - Mesec, nebo, zvezdice uvod: hm hm------------------------- Nisi trepnuo kad si priznao ---------em----F#-F#7-----hm To sto nisam htela da znam hm----------------------- Sta si trazio to si dobio -------em-----F#-F#7--hm Iz te ljubavi izlazis sam A----------------------D Mesec, nebo, zvezdice A------------------D Braca su i sestrice, A--------------- A mi kao stranci, D----------------- Ne bi nas ni lanci, em----F#---F#7--hm--F#-em-G-(hm) Heeeej, vezali sad solo (2x): |G----|A--hm--|D-G---|F#-hm---| |G----|hm--A--|F#7-hm--|hm----| kraj: |F#-G-em-F#-G-F#|---hm-| Milim da je H-mol pravi tonalitet. Pokušavao sam i u D-molu, i u C-molu, i u E-molu, i u B-molu, ali mi se čini da je ovo pravi tonalitet jer sam prvo skinuo solažu (melodiju) za ovu pesmu pa tek onda akorde. Tablature ne mogu da ti postavim jer ovaj sajt nema mogućnosti da se na njemu one postavljaju, a solaža je poprilično jednostavna. Ne znam, možda fale neki akordi, a možda mi ni gitara nije naštomovana kako treba, ali verujem da sam pogodio originalni tonalitet. Promijenjeno od Johnny035 (24.12.2011 u 23:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ima mogućnost u download centru.
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
refren:
A-------------------D Mesec, nebo, zvezdice A---------------D Braca su i sestrice, A--------------- A mi kao stranci, D----------Hm-- Ne bi nas ni lanci, Em-----Em-D-C#m-Hm Heeeej, ve_za_li__ sad 2. put: ... Em--F#-Em-D-C#m-Hm Heeeej, ve_za_li__ sad solo: G-Hm-G-A-Hm 2X
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Nemoj da se uzbuđavate ide ovako:
Em---------Em--Hm--F#---Hm Heeeeeej ve....za....li sad 2× Em----F#---Em--Hm--F#---Hm Heeeeeej ve....za....li sad Dodato: Em...........Em....Hm..F#....Hm Heeeeeej...ve....za....li......sad 2× Em.......F#......Em....Hm....F#...Hm Heeeeeeej.......ve....za.... li......sad Promijenjeno od Gion (25.12.2011 u 10:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
E, baš to. Ti prelazi su mi pravili problem.
Da, da, to je to: Em.......F#......Em....Hm....F#...Hm Heeeeeeej.......ve....za.... li......sad I ovaj Hm ovde: D----------Hm-- Ne bi nas ni lanci... Najvažnije da nisam omanuo tonalitet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|