|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
cao.
zanima me kako vam radi youtube. konkretno kada pustim neki video, kruzic pri loadingu se vrti oko 5 do 10 sekundi. i tek onda krene. promenio sam provajdera pre oko mesec dana i od tada je nekako i pocelo. ne znam da li je do toga, jer sam sad na Telekomu, na kom sam bio i do pre 2 god, i nije bilo problema. nije do browsera jer na svakom tako radi. ostale strane rade normalno, download je normalan, upload takodje. dakle samo youtube. skidao sam i novi flashplayer, i opet isto. da li za svaki slucaj imate da mi preporucite neki free program za ciscenje malwarea, ili nesto slicno. ako neko zna resenje neka javi. hvala vam puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Moguće je da je do Flash playera. Ponekad pomaže samo njegova deinstalacija i ponovna instalacija. To možeš napraviti tako da odeš na Adobeovu stranicu i skineš uninstaler za Flash. Googlaj pojam "Uninstall Flash Player" i odaberi prvi link koji te vodi na Adobeouvu stranicu. Slijedi upute i nakon toga napravi frišku instalaciju Flash Player-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
a mozda nesto rade i sa youtuba pa tako zeza,i kod mene se zna desiti,ali s vremenom dodje na svoje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vidjao sam pc-ove sa netom i do 10 Mbitsps, pa im youtube opet stopa. Ovisi i od brzine interneta, ali jbg, samo pretpostavi koliko ljudi u datom momentu gleda neki video na youtube, pa zakljuci sam
![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
@Administratori
Nemojte da se ljutite, video sam kad je postavljena tema ![]() @žabac Prvo skini CCleaner on je free i sa njim pobriši cache sa kompa ( a ne bi bilo loše i registry da opravis - tj da pobrišeš repove koji su sigurno zaostali). Posle toga skeniraj komp nekim AV-om( onako kako treba - full system scan). Instaliraj neki anti-malware ( SpyBot search&destroy koji je takođe free) i sa njim opet skeniraj komp. Sad, ako ti je komp čist ( a posle ovih akcija 99% jeste) najverovatnije je nešto sa mrežnom kartom ili IP protokolom. Proveri drivere na mrežnoj ( uputstvo je na http://www.umrezen.in.rs/2011/11/dri...noj-karti.html ) Probaj i MTU da središ ( http://www.umrezen.in.rs/2011/11/optimizacija-mtu.html Kao i Reset IP protokola http://www.umrezen.in.rs/2011/11/res...okola-bez.html
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Dozvoliću linkove, pošto je blog u pitanju, ali generalno ne dozvoljavamo linkovanje.
Ovo nije zbog reklama, kako neki misle, već zato što sadržaj sa linkovanih sajtova često bude uklonjen, pa tema izgubi smisao.
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Vax,
Nije me bilo neko vreme pa sam malo pozaboravljao pravila ![]() Sad ću ponovo pročitati pravilnik. A što se bloga tiče, u mom je vlasništvu, nije komercijalan(profitabilan) i zbog ovakvih situacija ( a često se susrećem sa njima) odlučio sam da te tutorijale ispišem i spakujem na net, pa da umesto kuckanja kilometarskog posta postavim samo link. U svakom slučaju hvala na razumevanju. Pretpostavljam da će ti se i žabac zahvaliti. Pozz, Dejan
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Pretpostavio sam da je tvoj blog, ali sam ostavio kada sam video da je potpuno nekomercijalan.
Nadam se da ga nećeš zatvarati, jer onda ovo linkovanje stvarno nema nikakvog smisla.
![]() |
Favoriti |
|
|