|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2007
Downloads: 873
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ovako gledao sam ovde po forumu i nigde nepise ja se izvinjavam ako ponavljam temu ali nisam mogo naci odgovor.
kupio sam korg pa50 odradjeno je sve u klavijaturi za hard disk ali nema harda unutra...moje pitanje je koji hard da stavim , mislim koje marke hard diska i koliko moze u GB da podrzi klavijatura hard disk.hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
![]() |
![]()
Zavisi kako je uradjeno unutra,ako je majstor koji je to ''budzio'' ugradio kabal za 3.5'' hardove onda ubaci hard od 3.5",ako je kabal za 2.5 onda ubacis od 2.5,sto se tice kapaciteta ja sam ubacivao i 40gb,mada je to mnogo i totalno nepotrebno,uglavnom ubacim neki od 2-5gb,bitno je da samo hard formatiras u klavijaturi pa tek onda da snjimas nesto na njega.Moras da otvoris klavijaturu da bi video sta treba da stavis unutra.
Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio I v a n za ovaj koristan post: | bojanlook (30.10.2011) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
nista hvala drugar, jer pise na kablu koliko je inca....nisi mi rekao koji hard znaci mogu svi jeli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Kao sto ti je naveo svi odgovaraju samo gledaj na prikljucak inchi i stavis koliko hoces kapaciteta. Moja preporuka sto manji ali da ti bude dovoljno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
![]() |
![]()
Ovaj od 3.5" ima konektor sa 40 rupica na sebi i posebno izdvojeno napajanje za hard,a ovaj od 2.5" ima konektor sa 44 rupice i nema posebno napajanje jer ide kroz taj kabal.
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
hvala na odgovorima pozz...
|