|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozzz svima...MOzete li mi reci koja su razlike izmedju ove 2 kutije??? video sam na oglasima neko prodaje ove sf15,a gledam na slici,ama ista kutija kao jrx 115..ma ne ista,nego to je jrx 115...a opet pise da su jbl soundfactor sf15...pa koja je razlika medju njima,koje su bolje??? pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Milan$: MOzete li mi reci koja su razlike izmedju ove 2 kutije???
Nema! ![]() Marketing & Co
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aha...Ok hvala Aleksandre puno da odgovoru druze,brzo i konkretno,kao i uvek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Kakva ste iskustva imali sa ovim zvucnicima?
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja imam trenutno kod sebe jrx 115, sa malo preradjenom skretnicom...nije neki vrhunski zvuk,ali za te pare kolko idu polovne ove kutije,zadovoljavajuce...nalo mu vise odvrni visoke na mixeru po kanalu,i prosvirace solidno kutija...najbolje bi bilo da se zamene fabricki visokotonci,kao sto rece jedan kolega u jednoj slicnoj temi,i bice vec ok kutija,mada i ovako moze da prodje,ali su i dosta krhki visokotonci,skloni crkavanju,jer nemaju bas previse "snage" i izdrzljivosti..bas je ok..pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ja iskreno i ne volim kad mi sve prsti od visokih tonova,vise volim topliji i umereniji zvuk pa mi njihov zvuk i odgovara.A kazi mi ako ne daj boze crknu visokotonci sa kojim ih zameniti?Istim ili nesto jace i bolje?
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa ipak nesto,ne mora biti jace,ali bolje u svakom slucaju,pre svega mislim izdrzljivije,a pored toga i kvalitetnijeg zvuka...sad ni ja ne znam koje bi konretno stavio nove da ih menjam,sve zavisi koliko bi platio druge visokotonce...par nekih ok b&c i nemas problema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|