|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.07.2009
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Samo da te zaboravim
proveo sam noc sa drugom uz poljupce lazne njene i pice da prodje vreme shvatio sam da te volim da si zivot moj Ref. 2x Palim zadnju cigaretu idem u beskraj svoj izvini sto volim drugu kazem zeni toj Nesto me u nemir tera od rastanka s' njom sve je tuzno u zivotu mom Ponovo me nesto tera da ti predjem preko praga mada znam da nemam prava jer kraj tebe drugi spava zivot si mi porusila hocu to da znas Ref. 2x Ide mi se tamo gde se nesrecnici okupljaju izadji iz moga srca izadji iz moje duse nestani u oblacima kad me nisi htela |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mitar Miric - nesto me u nemir tera(palim zadnju cigaretu)(D-Hm)®
D------------------------ Samo da te zaboravim ---------E7-----------A------- proveo sam noc sa drugom A-------------------------- uz poljupce lazne njene A------------------------ i pice da prodje vreme Hm------------------------- shvatio sam da te volim Hm---------E-G-A-Hm da si zivot moooooj Ref: D----------------------- Palim zadnju cigaretu D----------------------- idem u beskraj svoj D----------------------- izvini sto volim drugu D---------------- kazem zeni toj Em----------------------- Nesto me u nemir tera Hm--------------------- od rastanka s' njom Em------------Hm------G-A-Hm-(drugi put G-A-Hm-G-A-Hm) sve je tuzno u zivotu mooom [2x]
![]() |
Favoriti |
|
|