|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav svima,da li neko moze napisati akorde za ovu pesmu,ako moze i za forspil akordi.hvala.
Subota je vece,treca tura tece Tura tece tvoj me pogle sjece Kazi draga ti si snaga Mene pice pije,hocu case dvije Al mi dobro nije REFREN Gledam viski pijem vodu Sve se ljulja ko na brodu Ja i ti u praznom hodu Kazu svi da si losa ti Sto da ne castim ture dvije Dobra ili losa nek si dobro dosla I tebi se pise prstom manje vise Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 23:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Asim Bajric - Subota (Gm)®
Gm----------------------------- Subota je vece,treca tura tece Gm----------------------------- Tura tece tvoj me pogle sjece Cm--------As---------- Kazi draga ti si snaga Gm------------------------------ Mene pice pije,hocu case dvije Gm-------------- Al mi dobro nije [2x] ref: Gm-----------C----------- Gledam viski pijem vodu C-------------------------- Sve se ljulja ko na brodu C----------------------- Ja i ti u praznom hodu Gm------------------- Kazu svi da si losa ti Gm-------------------------- Sto da ne castim ture dvije Gm------------------------------- Dobra ili losa nek si dobro dosla [2x] Gm-------------------------------- I tebi se pise prstom manje vise
![]() |
Favoriti |
|
|