|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ako neko moze da mi napise akorde za ovu pesmu. Hvala !
Sastalo se moje drustvo staro da proseta svojim rodnim gradom u susret nam jedna zena ide Boze, koga moje oci vide Ref. Ugrijalo s' Jasikovca sunce zadrhtalo vasojevsko srce posle mnogo proljeca i ljeta Ivana se kroz Berane seta Gledala me k'o da ne vjeruje dok me rukom svojom dodiruje tri poljubca u obraze njene ozivjele limske uspomene Ref. Pricali smo na kraju ulice suze su nam nakvasile lice moje ime dala svome sinu da je sjeca na ljubav jedinu |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Dule Rajkovic - Ivana se kroz Berane seta(E)®
E------------H-------------------- Sastalo se moje drustvo staro E------------Fis--------------H------- da proseta svojim rodnim gradom E---------------H--------------- u susret nam jedna zena ide [2X] E-------------Am-------Fis7-H-(E7) Boze, koga moje oci vi----de Ref: A--------E-------------------- Ugrijalo s' Jasikovca sunce E----------H-------------E--- zadrhtalo vasojevsko srce A--------------E--------------- posle mnogo proljeca i ljeta [2X] A---------Dm-----------H7-E- Ivana se kroz Berane se-ta
![]() |
Favoriti |
|
|