|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Downloads: 648
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdav,
Dali neko ima tekst i akorde za pjesmu Leti Leti bjeli golube. Slusao sam Zeljka Vasica de je pjeva. Izvinjavam se ako nesto nisam uradio kako treba. Hvala unaprijed Bernard Leti, leti, leti, bijeli golube iznad moje Podgorice (2x) Pozdravi mi tamo voljenu draganu sto no sama samuje (2x) Kada budes iznad lijepog Cetinja sto s Lovcenom druguje (2x) Pozdravi mi tamo voljene drugove izljubi ih redom sve (2x) Moju staru majku nadji u Niksicu poljubi je u ruku (2x) Mesto njenog sina bijeli golube prenesi joj pozdrave (2x) Leti, leti, leti, bijeli golube iznad Ceva ravnoga (2x) Pozdravi mi tamo pradjeda i djeda odakle sam nek' se zna (2x) Promijenjeno od milanceshow (31.05.2011 u 08:58 sati) Razlog: Dodavanje teksta |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ismet Krcic - Leti, leti, bijeli golube(G)®
G----------------D-----G------ Leti, leti, leti, bijeli golube G-------------------A7-D- iznad moje Podgoricee [2X] D--------------------A----------------- Pozdravi mi tamo voljenu draganu A--------------Gm-E7-A- sto no sama sa--mu-je [2X] G--------------------D-------G------- Kada budes iznad lijepog Cetinja G---------------------A7-D- sto s Lovcenom drugu-je [2X] D--------------------A----------------- Pozdravi mi tamo voljene drugove A---------Gm--E7---A-- izljubi ih re---dom sve [2X] --------------------------------------------------------------------------- Ostatak pesme sam skini,jer je sve isto,i akordi se vrte u krug!
Favoriti |
|
|