|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
Pogled mi tvoj srce nacinje
dok ti se telo ka meni naginje i gotov sam da opet glupost napravim a resih da se popravim Sta mi to treba, sta ce reci svet svi ovde znaju da sam zauzet al' gotov sam da opet glupost napravim ne mogu da se popravim O, tvoja lepota boli o, hajde leci me o, jos nocas slobodan sam o, sutra zenim se Ref. Ruzmarin vec nosim na reveru u dzepu mi burma da joj dam na ruci sat sto pet minuta kasni ako se kraj tebe uspavam Pogled mi tvoj srce nacinje iz iskustva znam to tako pocinje a kada nesto pocnem ja ne prestajem i nikada se ne kajem |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
uuuuuu, burazeru nije ti ovo u redu nista, kako si ovo napisao
![]() H-----------C----Am-------H- Pogled mi tvoj srce nacinje dok ti se telo ka meni naginje Em-----C---------------H----------------- i gotov sam da opet glupost napravim Am-----C-------------H-- a resih da se popravim Sta mi to treba, sta ce reci svet svi ovde znaju da sam zauzet al' gotov sam da opet glupost napravim ne mogu da se popravim Em------------------- O, tvoja lepota boli D--------------H-- o, hajde leci me o, jos nocas slobodan sam o, sutra zenim se Ref. H------Em-------------------D--- Ruzmarin vec nosim na reveru -------Hm-----------------Em-- u dzepu mi burma da joj dam Em----------------------------D---- na ruci sat sto pet minuta kasni ---Hm-------------------Em-- ako se kraj tebe uspavam
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Simke (17.02.2011 u 12:24 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|