|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Downloads: 349
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: dallape supermaestro,Korg pa600,korg tr.
![]() |
![]()
kako bi se trebala uradit donja terca npr.za dvojke u g duru,imam tercu u c duru koje je bila kad sam ga uzeo,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Na toj combinaciji gdje ti je C dur terca,udji u Menu,nadji Prm2 i vidjet ces KeyC,ti stavi KeyG,-Utility-Write Combination-OK,sad je preimenuj u npr.Terca G dur i wrajtaj na neko drugo mjesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
e hvala ti prijatelju prebacio sam je u g,ali tek sada vidim da mi nije skroz precizna terca ni u c ni g duru,malo gore na visim tonovima fula,znas li slucajno kako ide postavka ono sto treba negdje + - dodati za g dur npr.ako znas postavku i gdje se to sredi,hvalaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
u combinaciji vidi koju user skalu koristis za sound koji svira tercu,tako da pritisnes Menu, pa prm2 i dolje vidis Type User...... sad ti tu pise koju user skalu koristis 00 ,01, 02, itd...do 16.
Sad kad znas koja je user skala idi u Global-Menu-U.Scl-Open.Nadji sad tu skalu i "postimaj" tonove koji ti ne rade dobro.Poslje idi na Utility i Write Global Settings |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
e druze nasao sam tu skalu i otisao u global pa menu i nasao sve to,samo kad mjenjam taj ton koji mi ne stima nema nikakvog ucinka dodavao + ili - .uvijek isti ton stoji,uvijek isto falša,ne znam sta je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
"Rastimavanje" ide -99,+00,+99,sad ti odredis kako ti odgovara.Izgleda da u user skalama nisi pogodio pravi ton.Prodij u toj user skali ponovo sve tonove od c-b,polako razvrti svaki ton od -99-,+00,+99 i sigurno ces naci taj koji treba podesiti.Bilo je tih svi terci u download centru,da mozda tamo pogledas,skines i rijesis problem.Ako i onda ne ide javi se na pp.Pozz
Darko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
uspio sam naci taj ton i dostimati ga,hvala na pomoci,
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|