|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ovako: reinstalirao sam jučer windows 7, i sad, na C particiji su mi windows datoteke (ne znam kako da kažem drugačije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mislim da savegame ide u My Documents - znaci na C particiju. Nisam igrao ni jedan NBA posle 2005, trebalo bi da je tako bilo na njemu.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ok, a da li se moze nekako doci do toga sada? sjecam se jednom sam isto tako nako reinstaliranja windowsa nasao datoteke koje su bile na toj particiji...
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
sigurno ti save nije u folderu gdje si instalirao igru ( u igri 2k11 )..folder za save se skoro uvijek stvori na c;/user/ime/my documents/2ksports.trebao si prije nego si dizao sistem otici na tu lokaciju i prebaciti folder sa save-ovima na usb stick ili drugu particiju..kasnije ga samo prekopirati ponovo gdje se igra nalazila prije podizanja sistema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ako nisi formatirao c pre reinstalacije onda ce windows 7 sve od starog windowsa spakovati u folder WIndows old na c particiji i tu bi trebalo da su ti i save game fajlovi.Ako si formatirao c onda kreni s igrom polako ispocetka hehe.poz..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Poneke igrice imaju save folder i u C:\Documents and Settings\*USER*\Application Data ali ako si isao format, od toga nema ništa, osim da probaš vratiti podatke sa nekim programima za vraćanje.
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Bio ti je ovde C:\Users\"user name here"\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11
s obzirom da si instalirao sistem , nema povratka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|