|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav Svima iz Engleske,
Trazim sempl boja od Cire "Indija" (mislim da se tako Zove?!?) u Korg Formatu. Ona Boja sto upotrebljava na improvizacije Probao sam preko AwaveStudio da konvertujem od SYX falj od DX11 al ne zvuci kako treba... Dali treba neki parametar da se nasteluje?! Hvala U napred Poz. Vladan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja bih volio imat te boje od cire one sto lice na gajde , neznam kako sve zovu ima ih vise. Nigdje ih nemogu da nadjem..Pozdrav!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Zaboravio sam napisat da se boje iz syx formata nemogu konvertovat u semplove, bar mi se cini da sam to procito negdje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: Hollanija-Rotterdam
Downloads: 568
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50
Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori
![]() |
![]()
Pozdrav,
Ja mislim da sam postavio na download to sto trazite (sampelza korg pa od boje India). Cut cu vas komentar pa ako nije to to trazit cemo dalje (ja licno ga nisam jos isprobo jer vec imam tu boju u klavijaturi). Srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nemogu da je nadem na download centru , mozes li mi rec pod kojim si je imenom stavio..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: Hollanija-Rotterdam
Downloads: 568
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, Roland E50, Korg Le, Yamaha V50
Interesi: Sve sto je vezano za computere, muzika, motori
![]() |
![]()
Skoro sam ih postavio ( uvijek to malo traje dok bude dozvoljeno za download) Radi se o file-ovima: india133 i India200, oba u zipu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala vam sto ste tako vredni...
Nasao sam te samplove on Kompu.. i mislim da su slicne ali nisu iste... boja od DX11 je malo... kako da objasnim...Toplije..Puna hmmmmm... neznam sta da radim sada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Caos,
jeli vi mozda trazite one boje sto cira svira od sabana ostavi mi makar sina, ili kada pravi improvizacije onu boju magi??? ja sam sredio set na le sa bojama od mice i cire, i sa tercama kao na dx 11, cuje se prilicno, i sredio sam to na pa1x ako vam ti semplovi trebaju ja cu da uploadujem u down centar! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Jeste to su te boje, cira uvijek koristi tu boju za pjesmu ostavimi makar sina. Mozes stavit na down.centar..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
I dal neko ima one zvonice cinimi se da se zovu glocken sto ih mica i cira stalno koriste pa da ih stavi na dow.centar , neki glocken vec ima na dow.centru ali ne zvuce kao micini.. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cire, dal, ima, indija, korga, neko, sempl |
|
|