|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Ako neko od kolega ima vremena,neka ispise akorde za ovu pesmu...Hvala unapred!
![]() Prodjes ti, pa me dotaknes, pogledom mi kazes da bi htela, Da se zakunes, da mi podmetnes, da nekad si me stvarno volela, Lazes sve, znam i ja, jedan i jedan su dva, ali opet pomislim da ti oprostim, Neda srce, necu ja... Ref (1x): Ne verujem ja jednom sam probao, znamo se dobro ti i ja, Jedno za drugo nismo bili mi, jedno sam ja drugo si ti... |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zeljko Vasic - Ne verujem ja(Bm)®
Bm----------------Esm---- Prodjes ti, pa me dotaknes, As-------------------------CiSmaj- pogledom mi kazes da bi htela, -------Esm-------------H-------- Da se zakunes, da mi podmetnes, ---Fis------------------------F- da nekad si me stvarno volela, Bm--------Esm----- Lazes sve, znam i ja, As---------------CiSmaj- jedan i jedan su dva, ---------Esm-----------H--------- ali opet pomislim da ti oprostim, Esm-------------F- Neda srce, necu ja... Ref (1x): Esm--------F7---------------Bm---- Ne verujem ja jednom sam probao, Esm-------As-------Bm znamo se dobro ti i ja Esm------F7----Bm--------Fis- Jedno za drugo nismo bili mi, Esm-------F7---------Bm- jedno sam ja drugo si ti
Favoriti |
|
|